Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak vydat chladič klimatizace 325 TDS E36
-
FiliposII
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
Jesi ho potrebujes zkontrolovat, tak nasrubuj ventilek od kompresoru na klimatizaci a napl to vzduchem, tak na 10Atm. A jednoduse uvidis, zda unika a nebo ne (nebo spis uslysis) ale v kazdem servise ti reknu jesi je nekde unik, a v nejakem ti ho dokonce pomohou i najit.
Jinak chladic drzi z vrchu na dvou silentblocich a jeste je zasazen v plastovem drzaku nomalniho chladice co si pamatuju, mozna jsou tam jeste nejake dalsi sroubky, ale to uz si nepamatuju, ja to sundaval, bez sundani cela, narazniku a podobnych veci, ja jsem sundal jen primo chladic, otazka cca 1hod, kdyz jsem to jeste nikdy predtim nedelal.
Jinak chladic drzi z vrchu na dvou silentblocich a jeste je zasazen v plastovem drzaku nomalniho chladice co si pamatuju, mozna jsou tam jeste nejake dalsi sroubky, ale to uz si nepamatuju, ja to sundaval, bez sundani cela, narazniku a podobnych veci, ja jsem sundal jen primo chladic, otazka cca 1hod, kdyz jsem to jeste nikdy predtim nedelal.
-
kizby
- Klubové ID: 1398
tak mě asi za chvíli odvezou houkavým autem
) chladič jsem vyndal, sehnal jiný nový za 3500,-, namontoval, nechal naplnit a při spuštění klimatizace, po zvýšení tlaku začal ucházet. Sakra vzdyt je novej... no nechápu, tak jsem ho poslal na reklamaci a objednal jinej a budu se modlit zda mi bratej penize za tamten a zda tenhle bude OK, zajimave je ze kdyz se natlakoval na zkousku na 10 ATM tak drzel, ale ve chvily kdy tam byla chladící kapalina a natlakoval se tak se upustil... no hruza. Takže ani od noveho nemuzeme cekat zazraky.
-
kizby
- Klubové ID: 1398
Jo a jeste kdyz sem odjizdel ze servisu, kde jsem zjitil ze je chladit mrtvej tak jako by mi dosla nafta, proste mi moje mily auticko zdeclo a neslo natocit.... no bylo to do kopce a z kopce to pak chylo.... dotankoval jsem vic nafty a OK tak předpokladam podávací čerpadlo.... což se tu řešilo už tisíckrát já vím... tak me nekamenujte. Ahoooj a diky za rady
Jo a jinak chladic jde vyndat behem 20 minut..... sundat ledviny, odpojit trubky, 4 šrouby co držej ventilátor a pak ty dva na hoře. jo a samozřejmě sundat intercooler a jde spodem krasne ven.
Jo a jinak chladic jde vyndat behem 20 minut..... sundat ledviny, odpojit trubky, 4 šrouby co držej ventilátor a pak ty dva na hoře. jo a samozřejmě sundat intercooler a jde spodem krasne ven.
ted jsem řešil to samé na stejném autě..Jestli jsi koupil polský chladič pouze s číslem bez označení výrobce tak sis naběhl..Já ho vrátil jako spousta jiných a koupil jsem v Elitu a spokojenost.Jinak klima se nesmí plnit vzduchem protože systém a hlavně kompresor nasaje vlhko a půjde do...Naopak pokud systém na delší dobu otevřeš musíš vyměnit vysoušeč.Taky jsem těd krvácel,koupil sem chladič,vysoušeč+dvě plnění a pěkně za 6 500,mam taky TDS.Příště si raději otevřu okno,je to levnější