Zitra jedu okouknout a pripadne koupit 330 cabrio.
Na co si dat pozor ? ma nejaka specifika. Obecne jsem nic moc nenasel - spis ze jde o celkem spolehlivy "vyladeny" typ.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... rigin=PARK
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 330iC
Vypadá to na moc pěkný výběr. Sám uvažuju o přikoupení 3er kabria ke své 523i e39. V mém případě to asi bude ale e36 320/325i a navíc až na podzim. Nicméně k e46 330iC = myslím že opravdu vynikající volba za peníze, motor M54 doublevanos má oproti starším verzím určitou tendeci ke spotřebě oleje. Na rozdíl od M52 už to není NiCaSil , a doublevanos znamená lepší pružnost. Kor u 3 litru!
Obecná rada : 1)kup auto u pokud možno většího a netureckého obchodníka, který dokáže nabídnout dodatečnou záruku (pohybujeme se v docela vysokých cenách kde je toto běžné) 2) nejlépe od prvního majitele a požaduj kompletní dokumentaci - servisku a protokoly z předchozích Tuv . Solidní obchodník by měl umět i napojit auto na diagnostiku a vyjet aktuální report.
Co se týká auta a výbavy, já bych osobně u Kabria inklinoval k manuální převodovce (u běžné 5er naopak bych byl radši za automat, krerý nemám, ale myslím že by se k autu hodil)
Můj tip je maličko zvýšit rozpočet a jet se podívat na tohle auto: odkaz
MOD jarda: upraven dlouhý odkaz (na dlouhé odkazy používejte tag [url] jinak kazí layout)
Obecná rada : 1)kup auto u pokud možno většího a netureckého obchodníka, který dokáže nabídnout dodatečnou záruku (pohybujeme se v docela vysokých cenách kde je toto běžné) 2) nejlépe od prvního majitele a požaduj kompletní dokumentaci - servisku a protokoly z předchozích Tuv . Solidní obchodník by měl umět i napojit auto na diagnostiku a vyjet aktuální report.
Co se týká auta a výbavy, já bych osobně u Kabria inklinoval k manuální převodovce (u běžné 5er naopak bych byl radši za automat, krerý nemám, ale myslím že by se k autu hodil)
Můj tip je maličko zvýšit rozpočet a jet se podívat na tohle auto: odkaz
MOD jarda: upraven dlouhý odkaz (na dlouhé odkazy používejte tag [url] jinak kazí layout)
Diky za tip. Je to v podstate privatni prodej. Auto mam rezervovane, jedu v pondeli. Tip neni spatny, ale chci urcite plnou vybavu.
Automat je take "must have". Je to doplnek, mam E65, tak se bojim jestli me moc nerozmazlila.
Chci 3litr - z mnoha stran overeno jako nejlepsi volba. Spis by me zajimalo ma-li vyznam priplatit za facelift - nejde o vzhled.
Automat je take "must have". Je to doplnek, mam E65, tak se bojim jestli me moc nerozmazlila.

Chci 3litr - z mnoha stran overeno jako nejlepsi volba. Spis by me zajimalo ma-li vyznam priplatit za facelift - nejde o vzhled.