Nazdar kluci
minulý týden se mi stala velice nepříjemná věc, nějak mi začlo blbnout stahování oken u E36ky. Mám sociální verzi a okna byli dodělané (minulým majitelem) do teď fungovali v pohodě ale teď se mi neustále přepaluje pojistka. Jakmile podržím čudlík déle jak 3-5s pojistka se přepálí. Zdá se mi že to spíš dělá u řidičova okna než u spolujezdce. Už si nevím rady. Nedávno jsem opravoval spolujezdcovo tlačítko je možné že by se třeba pokazilo to řidičovo? Jak říkám u spolujezdce se mi zdá že je to dobré ale u řidiče se okamžitě přepálí (30A pojistky). Poraďte prosím.
edit/ takže potvrzeno. Teď jsem byl vyzkoušet tu spolujezdcovu stranu a ta bez problémů funguje na 10A pojistku a čudlík můžu držet jak dlouho chci. Řidičova strana se přepálí 1-2s po stisknutí.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dodělané okna přestaly fungovat
-
- Klubové ID: 1198
a měl jsi rozebrané dveře? může byt zkrat na kabelech, které prochází skrz dveře přez gumovou průchodku, mohli použít špatné kabely, které nevydržely neustálé ohýbání při otevírání dveří. Dále může být zkratován motůrek, nebo jsou zcela bez maziva kolejnice pro pojezd oken a motor má příliš velký záběr (odběr proudu) a pojistky to nevydrží. Zkus toto vše prověřit. Pokud by to bylo v tlačítku, tak by to vyhodilo pojistku ihned po stisknutí a né po 2-5s po zapnutí, spíš bych viděl problém v motorku, či v kolejnicích.