Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Car phone motorola v E36 320i Cabrio

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
illhexapod

#1 Příspěvek od illhexapod »

Zdar lidi, mám takovej menší problém a to s šňůrovým telefonem Motorola International 2000 (psaný na sluchátku).

Jde o to, že se za živýho boha nemůžu dostat dál než na zadání PIN kódu, který i tak nejde zadat... zkoušel jsem SIM kartu vylomit a v mobilním telefonu PIN kód vypnout ale když jsem jí vlepil zpět do původního plastu,
aplikoval do čtecí jednotky a telefon zapnul... po napsání uvítacího textu "Motorola GSM" se pokaždé vypne. Takhle furt dokola.

Když je PIN kód zapnut, tak se telefon nevypne ale chce logicky po zapnutí zadat PIN, ať se sebe víc snažím.... nejde to. Popravdě ani nevím jak mám PIN potvrdit. Zkoušel jsem různé kombinace a variace tlačítek ale i tak prd... dál se prostě nedostanu. Nemohlo by to být třeba anténou, kterou zase nemám ? (indikace síly signálu ale vykazuje plný počet)

Jedná se o O2 SIM kartu.

Proto bych vás poprosil o radu, návod, manuál (i třeba EN) co s tím a jak dál. Mluví to na mě francousky a to fakt neovládám 8O :D

THX za cokoli :)

na řídící jednotce je toto označení:
Obrázek Obrázek
Přílohy
Označení zespodu řídící jednotky
Označení zespodu řídící jednotky
IMAG05744.jpg (43.87 KiB) Zobrazeno 1040 x
Označení z boku řídící jednotky
Označení z boku řídící jednotky
IMAG05788.jpg (64.57 KiB) Zobrazeno 1040 x
ACDC
Klubové ID: 2156

#2 Příspěvek od ACDC »

Něco podobného mát také.Na staré motorole fungují jen úplně staré karty (bez intern. bankovnictví ap.).
illhexapod

#3 Příspěvek od illhexapod »

tak to jsem asi namydlenej... jelikož jsem tak trošku doufal, že by to mohlo být tím, že SIM karta není aktivovaná.... jsem tak jsem jí aktivoval za 500,- :( :D

Co teď ? kde bych mohl sehnat SIMku, která by měla fungovat ? :)

Případně jdou tam jiní operátoři s novější SIMkou ?

dík
illhexapod

#4 Příspěvek od illhexapod »

Tak jinak, nemá někdo SIM kartu, která by tam fungovala ??? prosíííím, prosím :-P Samo, že zadarmo by to nebylo 8)
Odpovědět