Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

chiptuning

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
netos

#1 Příspěvek od netos »

Jake mate zkusenosti? Kdo mate chipnuto a kdo ne, proc jste se k tomu odhodlali vy, co jste se se odhodlali a jak jste spokojeni? Docela by me zajimaly nazory jinych ohledne tohoto tematu.

Ja se jinak uz nerozhoduju, uz mam hotovo. Mam 320D puvodne s 120kW, dneska snad 147kW, kroutak 340->440Nm. Tahne to slusne, bez chipu to byla vetsi nuda. Ale i tak jsem to cekal asi jeste lepsi:) No jo, clovek ma BMW a je nateseny maximalne, pak realita je velmi dobra, ale porad jen realna, pohadka se nekona :-)

Co vy, jak to mate?
Cromoly

#2 Příspěvek od Cromoly »

Tohle je fakt zbytecny tema. Staci pouzit tlacitko "hledat" a najde ti jich to deset skoro uplne stejnejch...
Tehu

#3 Příspěvek od Tehu »

netos píše: Tahne to slusne, bez chipu to byla vetsi nuda. Ale i tak jsem to cekal asi jeste lepsi:) No jo, clovek ma BMW a je nateseny maximalne, pak realita je velmi dobra, ale porad jen realna, pohadka se nekona :-)
tak proc si si kupoval 320d kdyz si chtel buhvico ??? coz podle tvejch slov usuzuji :-D
netos

#4 Příspěvek od netos »

Tehu píše:
netos píše: Tahne to slusne, bez chipu to byla vetsi nuda. Ale i tak jsem to cekal asi jeste lepsi:) No jo, clovek ma BMW a je nateseny maximalne, pak realita je velmi dobra, ale porad jen realna, pohadka se nekona :-)
tak proc si si kupoval 320d kdyz si chtel buhvico ??? coz podle tvejch slov usuzuji :-D

Nechapu otazku.
PeteBMW

#5 Příspěvek od PeteBMW »

Tehu tím chtěl asi říct, že když chceš výkon, tak si kup 330d a to si načipuj... Nebo si snad myslíš, že ti 2litovej dýzl pojede jako M3 4.0l V8 :?: To ještě chipstuneři mají co dělat :!:
netos

#6 Příspěvek od netos »

PeteBMW píše:Tehu tím chtěl asi říct, že když chceš výkon, tak si kup 330d a to si načipuj... Nebo si snad myslíš, že ti 2litovej dýzl pojede jako M3 4.0l V8 :?: To ještě chipstuneři mají co dělat :!:

No v pohode. Nechci trhat asfalt. Primarne na aute ocenuju jine veci nez to, jestli ridice zapasuje do sedacek :) Bavim se jen o vykonu, ktery clovek muze chtit po 320d. Jsem s nim v zasade spokojeny, o tom zadna.
Odpovědět