Nechal jsem u mechanika přetěsnít hlavu a jak sem to od něj převzal tak To tak nějak hučí.Odělal sem klíňák,viscospojku a furt stejné a zvukem to jde z rozvodů tak jestli jak to skládal to moc napnul.Zítra s autem jedu 200km a nevím jestli to mám riskovat.V ut mu to jdu reklamovat.
Takže otázka netušíte co by to mohlo být?Je to zvuk jako kdyby to o něco dřelo takový stálý.Při zvyšování otáček to je hlučnější.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hučí asi rozvody ( po přetěsnění hlavy )
Pokud máš 318 is jak jsem pochopil z tvého nicku tak to má řetěz jak motor m42 tak m44(pokud jsem špatně napsal ten druhý kod motoru omlouvám se) A ten se napíná pružinou a tlakem oleje. A mě dělal to samé a měl jsem vysypané vodící lišty, proto je možné že mu nějaká i praskla nebo ji dal špatně. A kolikpak má také nejeto? pokud už jsou vydřené tak pochybuji že pod 250 000km.jave318IS píše:Nechal jsem u mechanika přetěsnít hlavu a jak sem to od něj převzal tak To tak nějak hučí.Odělal sem klíňák,viscospojku a furt stejné a zvukem to jde z rozvodů tak jestli jak to skládal to moc napnul.Zítra s autem jedu 200km a nevím jestli to mám riskovat.V ut mu to jdu reklamovat.
Takže otázka netušíte co by to mohlo být?Je to zvuk jako kdyby to o něco dřelo takový stálý.Při zvyšování otáček to je hlučnější.