Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 nesvítí hlavní světla - VYŘEŠENO
-
balda88
- Klubové ID: 1719
- Kontaktovat uživatele:
ahoj všichni mám velký problém. potřeboval jsem v autě vyměnit relátko v autě na hlavní světla. tak jsem dojel koupit stejné relátko, které jsem potřeboval, vypadlo úplně stejně konektory byli taky na svém místě, ale byli přehozeny dva poly, toho jsem si bohužel nevšiml
samozřejmě to nesvítilo. a když jsem sehnal origo relé z e36 a dal jsem ho tam tak se světla už nerozsvítila, relé prostě nesepne, ale 100% funguje. zkontroloval jsem i všechny pojistky, ale všechny jsou v pořádku. nemohl jsem tím něco odpálit? třeba nějaké další relé nebo spínačku světěl? děkuji za každou radu už nevim co mám dále zkusit

- Killca
- Klubové ID: 1648
mela by to ale podchytit pojistka, jak jsi ty pojistky kontroloval? nekdy na oko vypada dobre, ale je rupla, chtelo by to vzit multimetrem
znamymu se uz parkrat stalo, ze mu volali lidi, ze jim neco nesviti, tak jim rikal 3x aby zkontrolovali pojistky a oni, ze je kontrolovali 10x a jsou ok a kdyz s tim autem prijeli, bylo to vypalenou pojistkou, protoze jsou vsichni slepci
znamymu se uz parkrat stalo, ze mu volali lidi, ze jim neco nesviti, tak jim rikal 3x aby zkontrolovali pojistky a oni, ze je kontrolovali 10x a jsou ok a kdyz s tim autem prijeli, bylo to vypalenou pojistkou, protoze jsou vsichni slepci
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
balda88
- Klubové ID: 1719
- Kontaktovat uživatele:
Zádava už vyřešena, samozřejmě, že praskla pojistka + to okouřilo jeden kontakt tak jsem ho očistil a vše zase maká. Nevim jak je to možné, ale hlavně, že mám klid.Killca píše:mela by to ale podchytit pojistka, jak jsi ty pojistky kontroloval? nekdy na oko vypada dobre, ale je rupla, chtelo by to vzit multimetrem