Ahoj, včera jsem koupil E46ku 320D a svítila kontrolka kapaliny do střikovačů, nelámal jsem si s tím hlavu a koupil 3l na benzínce. Dneska ráno je nádobka prázdná. Když jsem ji povytáhl, tak nevypadala praskle, nebo tak něco. Mám i ostřikovače světlometů. Čím by to ještě mohlo být? Nebo kudy vedou ty bowdeny? Asi teda bude nějakej někde prasklej, ale kapalina je fuč a nikde skvrnu nevidím. Asi za jízdy. Ale ani v motoru není nikde vidět mokro. Díky za každou radu
kudy vede kapalina k zadnímu ostřikovači? ale ani v autě to nesmrdí po kapalině, tak ani tam zřejmě nevytekla.
Dotaz: Když kapalina odchází z nádobky, tlačí ji čerpadlo, nebo může odtéct samospádem? Pokud jedině přes čerpadlo, musela by být prasklá nádobka a to by stálo zato ji vytáhnout a zalepit, ale viditelně poškozená není, tak nevím...
taky me chcala voda z kloubku a slo to hodne rychle pryc a nikde ani stopy... nevim jak je to u techdle novejch stoju , ale nekdy to byva trebas i tesneni mezi nadobkou a cerpadylkem...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Me to tahkle teklo pres ostrikovac svetla. Asi tam prasklo nejaky tesneni ci co a teklo to ven, pod autem ale byla louze, a bylo to taky videt v motorovym prostoru pod motorem na tom plastovym deklu, ze tam je mokro. Zkus to dolejt, nechat to bejt a rano se podivat, je mozny ze jizdou se to odpari, jak na to sajni to teplo z motoru ...
A co jsi s tím pak dělal? U nás v lopaťákově to v servisu budou zkoumat stejně jako já před barákem. V BMW by to opravili a budou mít určo i díly, ale kolik to může stát?
sir-kiss píše:A co jsi s tím pak dělal? U nás v lopaťákově to v servisu budou zkoumat stejně jako já před barákem. V BMW by to opravili a budou mít určo i díly, ale kolik to může stát?
hodil jsem to do servisu a servisak vymenil ostrikovac svetla ... cena cca 1500?? uz nevim presne, je to docela dlouha doba ..
Tak teďka jsem to testoval a kapky padaly po vnitřním lemu levýho předního blatníku. V motorovém prostoru byla dost tma, ale jediná vlhká část byla taky tam před tím blatníkem a byly vidět odrazy padajících kapek, ale nebylo vidět odkud padají. Každopádně 2x zafungoval zadní ostřik a pak už nejel a napoprvé dokonce trocha vytekla i spárou mezi víkem kufru a blatníkem.
aha tak to jsem nevěděl. ale jsem rád, že jsi to napsal. Jdu ji najít a dolít. Ale ten předek bude potřeba opravit. Prej je potřeba sundat přední nárazník za 2000Kč práce a 1500Kč za kus teleskopu opravit asi oba, at to nedělám na dvakrat. = 5000Kč to je dost ne? Ale řekl mi to servisák v BMW