Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 1.8 M40 netopí !!! co s tím?
ahoj přátelé, mám problém s topením u e36tky, motor m40 1.8, termostat by měl být ok, po pár 10-15km se zahřeje na běžnou provozní teplotu a tu stále drží, avšak do kabiny jde pouze studený vzduch, jedině když tomu dám trošku naprdel tak to jde trošku vlažné, jinak nic. Nevíte někdo co by to mohlo být? všem děkuji za pomoc
-
- Kontaktovat uživatele:
tohle mi dělalo i u mýho mazla a po opravdu dlouhém a šíleném pátrání(komplet palubovka dule, termostat, vodní pumpa, chladič) sem přišel na to že se mi rozpadly těsnící gumičky u elektromagnetických ventilu topení (u motoru) a ucpaly my přívod teplé vody ovšem já mám digi klimu nevím jestly u toho tvýho to tam máš taky http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ater_hose/ díl č. 1Fridy píše:ahoj přátelé, mám problém s topením u e36tky, motor m40 1.8, termostat by měl být ok, po pár 10-15km se zahřeje na běžnou provozní teplotu a tu stále drží, avšak do kabiny jde pouze studený vzduch, jedině když tomu dám trošku naprdel tak to jde trošku vlažné, jinak nic. Nevíte někdo co by to mohlo být? všem děkuji za pomoc