Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 nebo E46 předfacelift (323i)?
-
stenlie
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
zdravím.
Chtěl bych si pořídit nového mazla a rozmýšlím se mezi zmíněnými auty když E36 tak 323i v Mpaketu a co největší výbavou .
Nebo tedy E46 323i Jde mi o tohle. K E36 nemám vesměs žádnou negativu. jediný co vidím jako mínus že se dnes dají koupit prakticky už jen s hodně najetými kilometry a sem tam nějakou korozí.
Pak 46ku k té jsem se ale dočetl pár negativ a to že jsou poměrně hodně vetchý přední ramena a pár věcí viz. zde recenze http://www.autoweb.cz/starsi-auta-recen ... -e46/14043
Pořizovací cena je 150 000 max včetně dovozu přepisu atd.
Radši bych viděl v garáži novější E46 je jasný že po faceliftu ji za ty prachy nekoupím tak se ptám jaký máte názor na tyto 2 auta a co je podle vás lepší .
Chtěl bych si pořídit nového mazla a rozmýšlím se mezi zmíněnými auty když E36 tak 323i v Mpaketu a co největší výbavou .
Nebo tedy E46 323i Jde mi o tohle. K E36 nemám vesměs žádnou negativu. jediný co vidím jako mínus že se dnes dají koupit prakticky už jen s hodně najetými kilometry a sem tam nějakou korozí.
Pak 46ku k té jsem se ale dočetl pár negativ a to že jsou poměrně hodně vetchý přední ramena a pár věcí viz. zde recenze http://www.autoweb.cz/starsi-auta-recen ... -e46/14043
Pořizovací cena je 150 000 max včetně dovozu přepisu atd.
Radši bych viděl v garáži novější E46 je jasný že po faceliftu ji za ty prachy nekoupím tak se ptám jaký máte názor na tyto 2 auta a co je podle vás lepší .
-
toman112
- Klubové ID: 2091
- Kontaktovat uživatele:
Satan ,má pravdu E46 coupe voňka je drahá určitě ne 150000kč s pořádným motorem, výbavou a paketu, i když haluz je haluz možná narazíš na něco pěknýho ale zas ty kilometry ufsa-tan666 píše:za ty prachy nekoupis peknou E46 ale da se zato poridit vymazlena e36vym ocem mluvim jinak pokud budes chtit to samy ve E46 tak to bude tak cc 2xtolik
- jarda
- Klubové ID: 1426
E36 sedan jsou stejně hnusný a starší 
Pokud sedan tak 5ku..
EDIT: on topic - e36 za stejný prachy bude mnohem hezčí, ale v e46 se bude pohodlněji jezdit.
Pokud sedan tak 5ku..
EDIT: on topic - e36 za stejný prachy bude mnohem hezčí, ale v e46 se bude pohodlněji jezdit.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Osobně jsem si stejnou otázku pokládal už dlouho, zvítězila u mě e36. Těch důvodů je několik...
1) Za 150 000 koupíš krásnou a zachovalou e36 s parádní výbavou a motorem, což se o e46 říct nedá za tyhle peníze.
2) E36ku za těch pár let celkem znám, vím co kde hledat, pár věcí vím jak opravit, většina věcí se dá opravit doma před garáží - celkově jednoduší auto = jednoduší jakákoliv oprava.
3) Osobní zkušenost nemám, ale říká se že v e36 máš lepší požitek z jízdy.
4) Cena náhradních dílů.
5) E46 je větší lákadlo pro zloděje a jinou havět...
6) Osobně se mi líbí mnohem více interier e36 než e46
7) Jistá originalita, e36ku nepotkáváš na silnici tak často jako e46
Jinak osobně jsem rozšířil výběr karoserie na Sedan a Touring... Příjde mi že mezi kombíky je větší výběr, navíc kombajny v e36 i v e46 vypadají skvěle a navíc jsou praktické...
Přeju dobrý kup...
1) Za 150 000 koupíš krásnou a zachovalou e36 s parádní výbavou a motorem, což se o e46 říct nedá za tyhle peníze.
2) E36ku za těch pár let celkem znám, vím co kde hledat, pár věcí vím jak opravit, většina věcí se dá opravit doma před garáží - celkově jednoduší auto = jednoduší jakákoliv oprava.
3) Osobní zkušenost nemám, ale říká se že v e36 máš lepší požitek z jízdy.
4) Cena náhradních dílů.
5) E46 je větší lákadlo pro zloděje a jinou havět...
6) Osobně se mi líbí mnohem více interier e36 než e46
7) Jistá originalita, e36ku nepotkáváš na silnici tak často jako e46
Jinak osobně jsem rozšířil výběr karoserie na Sedan a Touring... Příjde mi že mezi kombíky je větší výběr, navíc kombajny v e36 i v e46 vypadají skvěle a navíc jsou praktické...
Přeju dobrý kup...
-
michal09
Já teda nevim jak u vás v Ústí, ale u nás v Praze bych viděl poměr e46 a e36 tak 5:1...Fantucci píše:řekl bych, že e36ek je na silnici mnohem více než e46ek
Jinak nevím jestli kombíky 3er jsou praktické. Jasně oproti sedanu určitě, nicméně v porovnání s konkurencí praktičností zrovna nevynikají, bych řekl
Co se praktičnosti týče tak si myslím že kombík jako kombík, to že někdo nabízí o 20l větší zavazadlovej prostor mi přijde irelevantní.
-
Fantucci
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
jenže jde třeba taky o to, jak velká je vzadu díra, když se otevřou dveře, resp. tvar, protože pak jsou předměty, který tam nedáš
třeba nedávno jsem chtěl domů odvézt stůl z IKEA, jenže se mi tam na šířku ani na šikmo nevešel, přestože na délku byl v poho při sklopení zadních sedaček.
třeba nedávno jsem chtěl domů odvézt stůl z IKEA, jenže se mi tam na šířku ani na šikmo nevešel, přestože na délku byl v poho při sklopení zadních sedaček.
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
michal09
No a myslíš že třeba u oktávky bude ten otvor o dost větší? Nevím, řekl bych že to budou rozdíly v cm u všech kombíků. U jednoho se ti ten konkrétní stůl nevejde do pátých dveří, u druhého se tam zase nevejde na délku, u třetího na šířku. Podle mě je to ve finále úplně jedno jakýho kombíka máš (nepočítám fabii combi), ty auta jsou stavěný především na zavazadla né na nábytek...

Omlouvám se za OT...
Omlouvám se za OT...
-
stenlie
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych další dotaz všiml jsem si že pár lidí tu psalo obsah 328 . Koukl jsem se na porovnání na http://www.ultimatespecs.com/index.php? ... 0,162&do=1 Jak teda na tom ten motor je ? V reálu co se týče spotřeby a udržby . Vím , že nejlepší jsou názory majitelů tak proto se ptám 

a vpravo Killca