Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 xenony - závada odstraněna

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Ajwori »

ahoj měl jsem na autě H7 xenony barva 10000k po bouračce jsem koupil jiný světla který byly na žárovku H1, koupil jsem teda i nový xenony ale už je 6000K, problém je v tom, že když nastartuju a rozsvítim vše je ok, ale jakmile zhasnu na parkovačky resp. na angels eyes, bc mi hodí hlášku Abblendlicht Defekt přestože svítili světla obě, po opětovném rzsvícením se rozsvítí opět obě, ale hláška pochpitelně nezmizí, našel jsem zde na foru že problém na BC mohou způsobovat ballasty ty původní H7 to nedělali H1 ano, jsou to rozdílní výrobci, tak se v něčem mhou lišit. Setkal se s tím už někdo?
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ajwori »

Ajwori píše:ahoj měl jsem na autě H7 xenony barva 10000k po bouračce jsem koupil jiný světla který byly na žárovku H1, koupil jsem teda i nový xenony ale už je 6000K, problém je v tom, že když nastartuju a rozsvítim vše je ok, ale jakmile zhasnu na parkovačky resp. na angels eyes, bc mi hodí hlášku Abblendlicht Defekt přestože svítili světla obě, po opětovném rzsvícením se rozsvítí opět obě, ale hláška pochpitelně nezmizí, našel jsem zde na foru že problém na BC mohou způsobovat ballasty ty původní H7 to nedělali H1 ano, jsou to rozdílní výrobci, tak se v něčem mhou lišit. Setkal se s tím už někdo?

nakonec to dělaly ballasty, H1 jsou od jinýho výrobce, než ty H7 co jsem měl původně, prohodil jsem je a hláška Abblendlicht Defekt se už neobjevuje
Odpovědět