Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Blikající angel eyes
Hledal jsem hledal a nenašel Když zapnu klíček tak mně angel eyes začnou blikat jak stroboskop začínalo to pouze 1 až 2 bliknutími cca 1min ale teť se itenzita blikání zvětšuje někde jsem se dočetl že se tam montuje odpor ale nevím kam a jaký angel eyes mám asi 7 měsíců a nerad aby umřely poradí někdo Dík

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
V jakém autě to je? Celkem podstatná informace...pete47 píše:Hledal jsem hledal a nenašel Když zapnu klíček tak mně angel eyes začnou blikat jak stroboskop začínalo to pouze 1 až 2 bliknutími cca 1min ale teť se itenzita blikání zvětšuje někde jsem se dočetl že se tam montuje odpor ale nevím kam a jaký angel eyes mám asi 7 měsíců a nerad aby umřely poradí někdo Dík![]()
![]()
![]()
Vzhledem k tomu, že to autor řeší i v jiných sekcích, kde to moderátorům evidentně nevadí, i když to tam nepatří, tady zamykám kvůli přehlednosti. Pokud to bude jinde smazané, zase to odemkneme, ale nevidím důvod, proč by se tato jedna věca musela řešit na několika místech najednou 
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...