Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46: Žábry z blatníku M3 na 330cd

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
groom
Klubové ID: 1928
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od groom »

Ahoj.protože z nudy vymejšlim kraviny co upravit na aute.tak sem vymyslim že koupim M3 zrcátka s LED blinkrem.To znamená zrušit původní blinkr v blatníku a dát tam v nejlepším případě žábry z M3 e46.Nedělali jste to už někdo.První problém je že nemůžu ty žábry nikdy sehnat.Videl jsem je jen v bílim karbonu za 11 tisic :D Nemáte někdo nějaké nápady kde to sehnat?A rád si také vyslechnu váš názor na tuto úpravu..

MOD jarda: upraven název topicu, viz pravidla
DAVe_1

#2 Příspěvek od DAVe_1 »

zrcatka s led blinkrem nevim jestli neni nejlepsi napad co se vzhledu tyce.. :roll: ale kezdymu se libi neco jinyho.

Jinak ty M3 mrizky koupis normalne v BMW, dej hledat nekdo tu psal i za kolik...jestli jedna 2000 nebo tak nejak..mimochodem videl jsem je i v prodeji nahradnich dilu,tak pohledej.

MOD Killca: vymazána citace predchozího příspěvku podle pravidel
groom
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od groom »

Oni vypadají jako originál M3.ted si nejsem jistej jestli origo má nebo nemá blinkr v zrcátku ale tenhle je decentní je to jen takovej proužek.
michal09
Klubové ID: 1407

#4 Příspěvek od michal09 »

groom píše:protože z nudy vymejšlim kraviny co upravit na aute.tak sem vymyslim že koupim M3 zrcátka s LED blinkrem.To znamená zrušit původní blinkr v blatníku a dát tam v nejlepším případě žábry z M3 e46... A rád si také vyslechnu váš názor na tuto úpravu..
Ano, vystihl jsi to myslím přesně - vymýšlíš kraviny... :wink:

Myslím že to nebude operace za babku, navíc dávat na auto něco co tam nepatří? no nevim... :? Proč dávat neorigo zrcátka - repliky M3 za krásný origo co tam máš teď, o tom žebrování ani nemluvim, laik si toho ani nevšimne a člověk který se v BMW vyzná hned pozná, že se nejedná o M3... Myslím že rozumnější investice je do technických věcí, dílů podvozku, řízení, origo výbavy atd...

Nicméně nechci ti to rozmlouvat, když se ti to líbí je to tvoje věc a hlavně tvoje auto... :wink: Chtěl jsi slyšet názor, tak jsem ti ho napsal... :wink: Mě se tvoje e46 líbí (podle fotek) tak jak je... :)
groom
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od groom »

Díky za názor.jsem rád že si můžu vyslechnout i názory ostatních.Právě že je problém že mě se ty origo zrcátka moc nelíbej.je pravda že žábry a M-packetovej nárazník k sobě taky moc nejdou.Mko je Mko a to z toho nikdy neudělám :) a díky za pochvalu auta :D

GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

MrekIs tady z klubu si to delal ... prikladam foto , dkyz tak jej kontaktuj pro info.. ale prdel to asi nebude...
jo a vyrabi to taky Rieger
Obrázek
groom
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od groom »

díky za info

haarosh

#8 Příspěvek od haarosh »

Becx
Klubové ID: 1678

#9 Příspěvek od Becx »

v dobe tuningarske manie jsem si delal zabra na e36... hrozna drbacka, vyrezat diru do narazniku, navarit, zakitovat, nalakovat... do novejsiho auta bych rozhodne nebastlil.. dnes mi to pripadne jako kyc...
///M3
Odpovědět