MOD jarda: upraven název topicu, viz pravidla
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46: Žábry z blatníku M3 na 330cd
-
groom
- Klubové ID: 1928
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.protože z nudy vymejšlim kraviny co upravit na aute.tak sem vymyslim že koupim M3 zrcátka s LED blinkrem.To znamená zrušit původní blinkr v blatníku a dát tam v nejlepším případě žábry z M3 e46.Nedělali jste to už někdo.První problém je že nemůžu ty žábry nikdy sehnat.Videl jsem je jen v bílim karbonu za 11 tisic
Nemáte někdo nějaké nápady kde to sehnat?A rád si také vyslechnu váš názor na tuto úpravu..
zrcatka s led blinkrem nevim jestli neni nejlepsi napad co se vzhledu tyce..
ale kezdymu se libi neco jinyho.
Jinak ty M3 mrizky koupis normalne v BMW, dej hledat nekdo tu psal i za kolik...jestli jedna 2000 nebo tak nejak..mimochodem videl jsem je i v prodeji nahradnich dilu,tak pohledej.
MOD Killca: vymazána citace predchozího příspěvku podle pravidel
Jinak ty M3 mrizky koupis normalne v BMW, dej hledat nekdo tu psal i za kolik...jestli jedna 2000 nebo tak nejak..mimochodem videl jsem je i v prodeji nahradnich dilu,tak pohledej.
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Ano, vystihl jsi to myslím přesně - vymýšlíš kraviny...groom píše:protože z nudy vymejšlim kraviny co upravit na aute.tak sem vymyslim že koupim M3 zrcátka s LED blinkrem.To znamená zrušit původní blinkr v blatníku a dát tam v nejlepším případě žábry z M3 e46... A rád si také vyslechnu váš názor na tuto úpravu..
Myslím že to nebude operace za babku, navíc dávat na auto něco co tam nepatří? no nevim...
Nicméně nechci ti to rozmlouvat, když se ti to líbí je to tvoje věc a hlavně tvoje auto...
-
groom
- Klubové ID: 1928
- Kontaktovat uživatele:
Díky za názor.jsem rád že si můžu vyslechnout i názory ostatních.Právě že je problém že mě se ty origo zrcátka moc nelíbej.je pravda že žábry a M-packetovej nárazník k sobě taky moc nejdou.Mko je Mko a to z toho nikdy neudělám
a díky za pochvalu auta 
Za rozumnou cenu zde: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-BMW- ... enameZWDVW