Ahoj... předpokládám že E36 328i coupe z 1995 nic takového nemá... popřípadě je to rozbitý
Jinak o co teda de... po mojí nepříjemný zkušenosti a to jízdě bez chladicí kapaliny, bych se tomu raději vyvaroval;) oprava neni nejlevnější záležitost a to sem z toho vyvázl ještě v pohodě...
Dodělávali jste si někdo něco takového? myslim že by to nebylo na škodu... popřípadě jestli to někdo dělal,tak jak na to;) napodlo mě využít čidlo z nádobky na odstřikovače...
Pripadne dodelani:
do nadrzky bych zasrouboval 2 vruty 2-4cm od sebe ve vysce sig. hladiny
na vruty pripojil draty 0 a 3
Nevim jakou ma vodivost chlapalina tak mozna bude treba zmenit hodnotu r2 nebo vzdalenost vrutu.
Nejlip to nejdriv vyzkouset na petflasce
Tranzistor ne 2n2222, ale bc547b nebo bc547c apod. soucastky za 10kc
Kami1... díky moc...ale...jediný co je mi z tohohle jasný,tak je vrut 0 a 3 pak mozna jeste obrazek s napisem 12V toť vše:-D každopádně díky, pochopil sem jak je to myšlený...dám vědět bratránkovi a ten mi o zapojení postará elektrikář šikovnej je to ;-D díky moc
Nic slozityho.
5 soucastek, nejakej ten drat, izolacka a do 10minut mas z toho kulicku i bez pajeni
Pri nakupu soucastek bych koupil jeste jako alternativu r2 trimr 470k(pri nastavovani se nesmi stahnout na minimum, jinak shori tranzistor)
opravdu to zvladne kazdej, kdo tem znackam rozumi