Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
OLEJ DO E46
-
- Kontaktovat uživatele:
též se připojím s dotazem
tak já zrovna řeším, jaký olej si koupit do své e46 325i. Potřebuju nějaké rezervní množství do kufru pro strýčka příhodu.
Byl jsem dnes v BMW, kde mi řekli 5w30 nebo 0w40. Můžete mi někdo pls říct, jak "blízko" jsou tyto oleje u sebe? Je mezi nimi nějaký extra rozdíl?
Ta stránka od Studny mi hodila 5w30. Jaký je rozdíl mezi LL-04 a LL-01?
tak já zrovna řeším, jaký olej si koupit do své e46 325i. Potřebuju nějaké rezervní množství do kufru pro strýčka příhodu.
Byl jsem dnes v BMW, kde mi řekli 5w30 nebo 0w40. Můžete mi někdo pls říct, jak "blízko" jsou tyto oleje u sebe? Je mezi nimi nějaký extra rozdíl?
Ta stránka od Studny mi hodila 5w30. Jaký je rozdíl mezi LL-04 a LL-01?
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Chlapi, pokud umite napsat dotaz, tak umite aji cist - http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8945
Volba oleje(typ, intervaly vymeny atd) ma na zivotnost motoru (snad) nejvetsi vliv. Informaci na netu je opravdu dost, takze doporucuju pres veskerou nechut problematiku trochu nastudovat.
Chci tim rict, ze pokud nevite co je napr. API, ACEA, nebo vam olej nemeni znalej clovek, tak je mozny, ze si motor zkurvite.
Jinak doporucuju PLNOU SINTETYKU 30W10
Volba oleje(typ, intervaly vymeny atd) ma na zivotnost motoru (snad) nejvetsi vliv. Informaci na netu je opravdu dost, takze doporucuju pres veskerou nechut problematiku trochu nastudovat.
Chci tim rict, ze pokud nevite co je napr. API, ACEA, nebo vam olej nemeni znalej clovek, tak je mozny, ze si motor zkurvite.
Jinak doporucuju PLNOU SINTETYKU 30W10
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle tacho 180 tis km
Jinak beru na http://www.olejservis.cz a spokojenost