Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nestartuje...help

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
maguli
Klubové ID: 1680

#1 Příspěvek od maguli »

Přeji všem pěkny novy rok,
lepši než jsem měl ja :( protože jsem dnes nenastartoval auto. Včera jsem normalně dojel domu, motor fachčil perfektně. Dnes jsme chtěly jet na navštěvu,....žačnu startovat, motor chytl hned napoprve, jako vždy, ale hned po třech vteřinach chcipl. Startuju znovu a nic, motor toči ale nechitne. Ale přijde mi jako by se ten motor točil uplně lehounce, jako by bez žadneho odporu. A ještě přišerny smrad z vyfuku. Co to k sakru muže byt? 8O
Jo, a je to E36, 320i, M52
kamikaze5100
Klubové ID: 908

#2 Příspěvek od kamikaze5100 »

co to maš za auto? jaky tam je motor?
Killca
Klubové ID: 1648

#3 Příspěvek od Killca »

mno, nevim, ja osobne bych zkusil jinou baterku, hned koukl na ridici jednotku, jeslti neni vlhka, odpojil vahu vzduchu a zkusil fungovat a pri zapnuti klicku vysoce poslouchal jestli seplo cerpadlo a po chvili se vyplo, kdyz jo, tak bych sel vyndat svicky a cuchal jestli sou cejtit benalem, vycistil a zkusil startovat znova a zkusil znova cuchnout, pak bych si zasel pro kanistr a prines kus benzinu z benzinky a nalil do auta a zkusil start znova, jestli nejsou palivomery nebo budiky v haji

no a kdyz furt nic, tak vyndat relatka, vsechno proskrabat a procistit a pak zkusit znova----mozna ta relatka zkusit nejdriv
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
maguli
Klubové ID: 1680

#4 Příspěvek od maguli »

Novy poznatek:
Furt jsem to zkoušel dokola a najednou motor jako by chtěl chitit ale jako kdyby měl malo benalu. Tak jsem vyndal čerpadlo pod sedadlem a zkusil ho venku. Čerpadlo jelo, tak jsem ho dal zpět, znova zkusil nastartovat auto a světe divse vono to chytlo. Sice ne hned a neochotně a chvili jelo jako Trabant, jakoby na 5 nebo 4 valcu ale pak se rozjelo a chod motoru se ustalil. Takže vim kulovy co tomu bylo. 8O
Killca
Klubové ID: 1648

#5 Příspěvek od Killca »

no tak kontakty na cerpadle, vsak je zaklad, pri sepnuti klicku poslouchat jestli bezi cerpadlo, takze pohnuti kontaktama pomohlo a odstranila se koroze, nebo co tam bylo, chtelo by to vycistit jeste vic
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět