první menší závada po prvním otočení klíčem se to trošku snažilo naskočit ale pak nic a spíš už jen takové vrčení. Je to r.v. 92 mám ho doma třetí den a teprv čekám na techničák takže nejezdím a nejsem v tom ještě zrovna zběhlý. Než jsem auto koupil tak se s ním 2x jelo ale jen hodně krátká jízda a pak třetí jízda jak mi ho dovezli na vozíku tak jsem jen potřeboval zaparkovat tak nevím jestli to není baterka když se teď v zimě tak krátce popojíždělo a moc se to neohřálo a teď to stálo pod stromem a pršelo na to. Ale říkám moc zatím nevím kam šáhnout a co kde najdu
nastartuješ 2. vozidlo, vemeš kabely, propojíš jimi baterie nejdřív + na +, pak - na -, a startuješ svoje, po úspěšném nastartování odpojíš kabely, tj celé
nastartuješ 2. vozidlo, vemeš kabely, propojíš jimi baterie nejdřív + na +, pak - na -, a startuješ svoje, po úspěšném nastartování odpojíš kabely, tj celé
Nejsem si jisty zcela jak u startovani, ale neni zaklad veskere elektriky nejdrive pripojit - ???