Ahoj,
nezkoušel jste někdo dát jiné ostřikovače, které by vodu víc rozprášily a namočily okno v celé ploše ? Když mám hodně zasviněné sklo tak ty standardní nejsou úplně ideál...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lepší ostřikovače na E36
nezkousel, ale laskoval sem s myslenkou kopnout tam nejaky vyhrejvany, ktery by strikaly jako na skode fabii, auto nesmirne hnusny, absolutne na hovno se chovajici na silnici s hnusnym intrem, ale ostrikovace skvely
tak nevim jestli by se to tam dalo dobastlit, nechces to vyzkouset?
tak nevim jestli by se to tam dalo dobastlit, nechces to vyzkouset?

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
na e36 jsem měl takový chrom tuning, za č měsíce se rozpadli, už nikdy víc, největší blbost v autě, tak mi kámoš dal vyhřejnaný z pětky (´92) a stříkaj jak o závod a to vyhřejvání je dobrej luxus. Ale na celý okno to nerozstříkne, ale dá to takovej proud že to umeje i stěrače, který to pěkně rozetřou 

-
- Kontaktovat uživatele:
fixCZer píše:na e36 jsem měl takový chrom tuning, za č měsíce se rozpadli, už nikdy víc, největší blbost v autě, tak mi kámoš dal vyhřejnaný z pětky (´92) a stříkaj jak o závod a to vyhřejvání je dobrej luxus. Ale na celý okno to nerozstříkne, ale dá to takovej proud že to umeje i stěrače, který to pěkně rozetřou
Kdysi jsme na skole probirali trysky, v podstate jde o vnitrni tvar a pracovni tlak a kdyz je to dobre natvarovane tak i s minimalnim tlakem jses schopen delat vodni clonu, takze otazka zni, nechal jsi tam ty trysky origo nebo jsi menil i ty? Kdyby nezabrali ani ty 5kovy ci 7kovy trysky tak jedine pouzit trysky z fabky jak rikal killca no...

Pac u takhle malejch trysek dodelavat ten vnitrni tvar ruco to bude unreal, no mrknu na to ale neverim tomu ze by stacilo jedno sikovne vrtnuti do stavajicich...

-
MadMaxII píše:fixCZer píše:na e36 jsem měl takový chrom tuning, za č měsíce se rozpadli, už nikdy víc, největší blbost v autě, tak mi kámoš dal vyhřejnaný z pětky (´92) a stříkaj jak o závod a to vyhřejvání je dobrej luxus. Ale na celý okno to nerozstříkne, ale dá to takovej proud že to umeje i stěrače, který to pěkně rozetřou
Kdysi jsme na skole probirali trysky, v podstate jde o vnitrni tvar a pracovni tlak a kdyz je to dobre natvarovane tak i s minimalnim tlakem jses schopen delat vodni clonu, takze otazka zni, nechal jsi tam ty trysky origo nebo jsi menil i ty? Kdyby nezabrali ani ty 5kovy ci 7kovy trysky tak jedine pouzit trysky z fabky jak rikal killca no...![]()
Pac u takhle malejch trysek dodelavat ten vnitrni tvar ruco to bude unreal, no mrknu na to ale neverim tomu ze by stacilo jedno sikovne vrtnuti do stavajicich...![]()
komplet oskřikovaře s triskama. na e36 to nejde na přímo ale je tam zlom, což asi ztrácí efektivitu, kdežto z tý pětky je to z hadičky napřímo přes trysky, v tom asi bude největší efekt

já su velice spokojen