Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Lepší ostřikovače na E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jpavel76

#1 Příspěvek od jpavel76 »

Ahoj,

nezkoušel jste někdo dát jiné ostřikovače, které by vodu víc rozprášily a namočily okno v celé ploše ? Když mám hodně zasviněné sklo tak ty standardní nejsou úplně ideál...
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

nezkousel, ale laskoval sem s myslenkou kopnout tam nejaky vyhrejvany, ktery by strikaly jako na skode fabii, auto nesmirne hnusny, absolutne na hovno se chovajici na silnici s hnusnym intrem, ale ostrikovace skvely

tak nevim jestli by se to tam dalo dobastlit, nechces to vyzkouset? :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
fixCZer

#3 Příspěvek od fixCZer »

na e36 jsem měl takový chrom tuning, za č měsíce se rozpadli, už nikdy víc, největší blbost v autě, tak mi kámoš dal vyhřejnaný z pětky (´92) a stříkaj jak o závod a to vyhřejvání je dobrej luxus. Ale na celý okno to nerozstříkne, ale dá to takovej proud že to umeje i stěrače, který to pěkně rozetřou :lol:
MadMaxII
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MadMaxII »

fixCZer píše:na e36 jsem měl takový chrom tuning, za č měsíce se rozpadli, už nikdy víc, největší blbost v autě, tak mi kámoš dal vyhřejnaný z pětky (´92) a stříkaj jak o závod a to vyhřejvání je dobrej luxus. Ale na celý okno to nerozstříkne, ale dá to takovej proud že to umeje i stěrače, který to pěkně rozetřou :lol:

Kdysi jsme na skole probirali trysky, v podstate jde o vnitrni tvar a pracovni tlak a kdyz je to dobre natvarovane tak i s minimalnim tlakem jses schopen delat vodni clonu, takze otazka zni, nechal jsi tam ty trysky origo nebo jsi menil i ty? Kdyby nezabrali ani ty 5kovy ci 7kovy trysky tak jedine pouzit trysky z fabky jak rikal killca no... :cry:
Pac u takhle malejch trysek dodelavat ten vnitrni tvar ruco to bude unreal, no mrknu na to ale neverim tomu ze by stacilo jedno sikovne vrtnuti do stavajicich... :x :evil:
Dan td

#5 Příspěvek od Dan td »

Já to vyřešil koupí nových origo trysek ( 48,- Kč vč. DPH / ks v AMT :) ) a nestěžuju si. Po seřízení to meje naprosto dostatečně a je to bez bastlení :P
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
fixCZer

#6 Příspěvek od fixCZer »

MadMaxII píše:
fixCZer píše:na e36 jsem měl takový chrom tuning, za č měsíce se rozpadli, už nikdy víc, největší blbost v autě, tak mi kámoš dal vyhřejnaný z pětky (´92) a stříkaj jak o závod a to vyhřejvání je dobrej luxus. Ale na celý okno to nerozstříkne, ale dá to takovej proud že to umeje i stěrače, který to pěkně rozetřou :lol:

Kdysi jsme na skole probirali trysky, v podstate jde o vnitrni tvar a pracovni tlak a kdyz je to dobre natvarovane tak i s minimalnim tlakem jses schopen delat vodni clonu, takze otazka zni, nechal jsi tam ty trysky origo nebo jsi menil i ty? Kdyby nezabrali ani ty 5kovy ci 7kovy trysky tak jedine pouzit trysky z fabky jak rikal killca no... :cry:
Pac u takhle malejch trysek dodelavat ten vnitrni tvar ruco to bude unreal, no mrknu na to ale neverim tomu ze by stacilo jedno sikovne vrtnuti do stavajicich... :x :evil:

komplet oskřikovaře s triskama. na e36 to nejde na přímo ale je tam zlom, což asi ztrácí efektivitu, kdežto z tý pětky je to z hadičky napřímo přes trysky, v tom asi bude největší efekt :lol:
já su velice spokojen :P
jpavel76

#7 Příspěvek od jpavel76 »

Já nevidím problém v tlaku, poté co jsem trysky vyčistil, je tlak dobrý, množství vody taky, jen ta kapalina končí na skle ve 4ech bodech a na takovýto suchý bláto by to chtělo roztříknout víc... No jako ta fábie :-D

Zkusim to prozkoumat...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

e46 v roce 2003 a vejs mela uz ty rozprasovaci. Tak treba z toho, ale tam je to implantovane v te mrizce, takze netusim jak to dostat na e36 :)
Odpovědět