Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tlumiče 318tds

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
HonzaB
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od HonzaB »

Zdravim mam dotaz stala se mi taková situace šel jsem normálně do obchodu s náhradníma díla APM chtěl jsem koupit tlumiče kajaby a bylo mi řečeno že maj jenom jeden tlumič a druhej musej objednat v německu kde ho nejdřív musí vyrobit a to bude trvat do měsíce,to samé mi bylo řečeno v ¨druhém krámě kde neměli ani jeden.mohl by mi někdo poradit kde bych koupil tlumiče od kajaby nebo monroe co nejdříve.děkuji za radu jsem od Benešova u Prahy
ironpipi

#2 Příspěvek od ironpipi »

Dej Bilstein a budeš mít klid...
WinCent

#3 Příspěvek od WinCent »

HonzaB píše:Zdravim mam dotaz stala se mi taková situace šel jsem normálně do obchodu s náhradníma díla APM chtěl jsem koupit tlumiče kajaby a bylo mi řečeno že maj jenom jeden tlumič a druhej musej objednat v německu kde ho nejdřív musí vyrobit a to bude trvat do měsíce,to samé mi bylo řečeno v ¨druhém krámě kde neměli ani jeden.mohl by mi někdo poradit kde bych koupil tlumiče od kajaby nebo monroe co nejdříve.děkuji za radu jsem od Benešova u Prahy

mám tady úplně nový BILSTEIN přední tlumiče na 318Tds se slevou, byli koupený cca tak před dvěma měsíci u pana Chovance z Autofren viz. prodej tlumičů Bilstein tady na klubu, ale člověk který to chtěl už je nebude potřebovat... pokud máš zájem tak se ozvi...
Odpovědět