Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

316 tlakuje do vody

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
PepaPepino
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od PepaPepino »

z ničeho nic mi začala tlakovat do vody. Neuvařil jsem to nic. První co mě napadlo tak těsněni pod hlavou. Tak jsem ho dnes vyndal ale nezdalo se nějak porušene. Zitra až přijde tak to nahažu do hromady. Napadl by někoho jinej duvod nežli praskla šiška?? Ale že by u benzinu z ničeho nic praskla hlava. co ho mam,nějakejch 15 000km tak sem to bezpečně neuvařil. A prohla ani zkroucena taky neni. teda aspon podle pravítka a měrek.
jo a kdyby nahodou,někdo měl doma šišku na 316 s řemenem pisněte vzkaz. at to potom nemusim měsíc schanět :cry:
JardaF

#2 Příspěvek od JardaF »

Mě začla 316 taky v květnu tlakovat do vody a vyletěla teplota vody už jsem taky uvažoval o palici nebo těsnění pod ní, ale měl jsem to zavzdušněné, po odvzdušnění je to do dneška v pohodě.
Foldas

#3 Příspěvek od Foldas »

nech si hlavu natlakovat a uvidíš hlavy mám doma dvě v pořádku kdyby jsi potřeboval
danyelson

#4 Příspěvek od danyelson »

ahoj, tak bohužel jsem mám stejnej problém, nechal jsem si auto přivézt z němec a při kompletní udržbě jsem zjistil že v chladiči ani kapka vody tak jsem dolil a potom mě to pomalu prosakovalo pod auto. Myslel jsem že je fouklý těsnění, nebo že je zkroucená hlava... a nic z toho, dal jsem to odborníkům natlakovat a v kanálu byla prasklina tak mi to svařili a snad to bude dobrý no, bohužel no :cry:
PepaPepino
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PepaPepino »

tak sem to zas složil s novim těsněnim. ale to samí a ke všemu jsem zjistil že teče chladič. takže je to jasny,praskla šiška.
Odpovědět