Zdravim, kamarád mi nabízí origo podsvícené prahy do e46coupé.teď tam mám normálnía chci se zeptat jestli už to někdo vyměnoval a jestli je to nějak složitá výměna.jak to je třeba s napájením a tak.dík za rady
no tak kdyz pise origo, tak by to mohlo bejt neco jako ma treba OCTAVKA II v zrcatkach, ze to proste posviti kdyz se otevrou dvere na misto kam se vystupuje, ze?
přesně tak..zapomněl jsem říct že to sou vnitřní prahy..svítěj stejnou barvou jako budíky a rozsvítěj se po otevření dveří.jako že bych dal nějaký neony pod auto to ne
Je to prostě ten nápis BMW kterej vidíte když otevřete auto
wow, to bych se docela podival, nemoh bys to vyfotit? jestli je to jen na otevreni dveri, tak se to zapoji na stejny vedeni jako je zapojeny vnitrni osvetleni
no zatim mi prazky lezej v kufru ale jestli budu mit o vikendu cas tak bych je vyzkousel..prave ych je nejradsi nejakym zpusobem napojil primo na napajeni palubky abych si mohl i regulovat intenzitu svetla
groom píše:no zatim mi prazky lezej v kufru ale jestli budu mit o vikendu cas tak bych je vyzkousel..prave ych je nejradsi nejakym zpusobem napojil primo na napajeni palubky abych si mohl i regulovat intenzitu svetla
ale to by svitily furt, takze se to musi zapojit na spinac otevrenych dveri
no s tim napájenim to budu muset vyřešit asi to fakt vytáhnu z vnitřního osvětlení.akorát doufám že nezkurvim ty původní prahy..to by mi bylo fakt líto.nesundavali jste je už někdo?
Tak včera jsem zkoušel připojit ty prahy a vypadají náádherně.svítí tam oranžově taková lišta kolem písmen BMW a okolo tý hliníkový lišty kerá je po stranách toh nápisu.už se těšim až budou na autě...