Mám problém jako prase zamknu auto dálkou-vše OK, ale při odemykání se nic neděje, klíč v zámku odemkne jen řidičovy dveře, čudl na odemykáni uvnitř vozu to samé, jen zamkne, ale už neodemkne....T Neměl někdo podobný problém?
Přímo před měsícem jsem měl úplně stejný problém a dělala mě to řídící jednotka centrálu.Ona má vliv na centrál,alarm,osvětlení,dojezd oken...,tak jsem musel koupit novou a jestli to taky budeš mít v tý jednotce tak stojí docela ranec 7200,- Když to neviměníš tak se ti může stát,že to skratuje a spálí ti to i motorky ke stahování oken-už jsem to viděl.V každým případě zajeď na diagnostiku ta ti to ukáže jestli je to ono.
Slyšel jsem o tom,že se to musí i nějak přeprogramovat a to udělají jen v origo bmw servise a není to vubec levný a nebo jde vyměnit pouze to relé z grundmodulu a nemusí se to nějak přeprogramovat,mě to totiž dělá taky občas a udělám to tak,že i když to je zamčený tak to zamknu znovu a pak to jde hned odemknout a někdy to běží normálně uplně..Tak nevím jak to tedy vyřešit do budoucna..Má někdo nějakou radu,popř tip,kde je slušná cena a kdo s tím má podobné zkušenosti?myslím, že tato diskuze už tu někdy byla..
No tak to máš stejný jako já, když to nejde tak zmačknu ZAMKNOUT a pak to kolikrát jde, ale o víkendu sem se nemohl dostat z auta...Nakonec sem musel stáhnout okno a odemknout klíčkem Nějakej fordista vedle mě se mohl posrat smíchy.....
Zdenda_8 píše:Slyšel jsem o tom,že se to musí i nějak přeprogramovat a to udělají jen v origo bmw servise a není to vubec levný a nebo jde vyměnit pouze to relé z grundmodulu a nemusí se to nějak přeprogramovat,mě to totiž dělá taky občas a udělám to tak,že i když to je zamčený tak to zamknu znovu a pak to jde hned odemknout a někdy to běží normálně uplně..Tak nevím jak to tedy vyřešit do budoucna..Má někdo nějakou radu,popř tip,kde je slušná cena a kdo s tím má podobné zkušenosti?myslím, že tato diskuze už tu někdy byla..
Naprogramovat se to musí ta nová jednotka bude prázdná a není to pr...Nevím odkud jsi,ale já tady mám kluka co má nejnovější diagnostiku a specializuje se pouze na BMW mě to dělal asi za 500,- Je to v Martinicích v Podkrkonoší tak kdyby jsi měl zájem tak ti pošlu číslo.
Já mám obdobnej problém. Spolujezdcovi dveře se nejsou schopny většinou odemknout. Někdy se odemknou a někdy až na podruhé po opětovném zamknutí a odemknutí na dálku. Okolní teplota na to má také vliv. Čím tepleji, tím větší pravděpodobnost, že se podaří tomu šprnclíčkovi vyskočit. Vždycky sebou při zmáčknutí tlačítka centrálu škubne, ale většinou zapadne zase do zamknuté polohy. Vydělal jsem zámek, pročistil a stále to nestačí. Vypadá to, že je zatuhlej někde uvnitř, kde se už bez destrukce nedá dostat. Zamykání funguje na jedničku. Máte někdo podebnej problém?
Ahoj, jsem čerstvý majitel 318i E46 (1998) a nedaří se mi rozchodit dálkový zamykání. Přes klíček vše OK. Ale klíč na kterým je dálkáč, tak tím dveře neodemknu, musím vzít jiný, v zapalování a v kufru jde. Původně jsem myslel, že je vybitá baterka, ale kontrolka co tam je tak vždycky blikne.
Xlisto píše:Ahoj, jsem čerstvý majitel 318i E46 (1998) a nedaří se mi rozchodit dálkový zamykání. Přes klíček vše OK. Ale klíč na kterým je dálkáč, tak tím dveře neodemknu, musím vzít jiný, v zapalování a v kufru jde. Původně jsem myslel, že je vybitá baterka, ale kontrolka co tam je tak vždycky blikne.
přečti si pravidla fora.Použij HLEDAT a najdeš toho tu mraky na toto téma.
Mám mega problém, u E46 320d, r.v. 1999, zamknu dálkou dveře, všechny dveře se zamknou,ale po chvíli nebo někdy i delší době jk jsem zjistil se auto samo otevře a okna,která jsou v elektrice se sami stáhnou!!! Takže jako v samoobsluze, berte si kdo co chcete!!! A taky se mi už stalo že nešlo zamknout, zamknul sem dálkou a následně se okamžitě otevřelo:( Prosííím pomoooc:)
James píše:Mám mega problém, u E46 320d, r.v. 1999, zamknu dálkou dveře, všechny dveře se zamknou,ale po chvíli nebo někdy i delší době jk jsem zjistil se auto samo otevře a okna,která jsou v elektrice se sami stáhnou!!! Takže jako v samoobsluze, berte si kdo co chcete!!! A taky se mi už stalo že nešlo zamknout, zamknul sem dálkou a následně se okamžitě otevřelo:( Prosííím pomoooc:)
James píše:Mám mega problém, u E46 320d, r.v. 1999, zamknu dálkou dveře, všechny dveře se zamknou,ale po chvíli nebo někdy i delší době jk jsem zjistil se auto samo otevře a okna,která jsou v elektrice se sami stáhnou!!! Takže jako v samoobsluze, berte si kdo co chcete!!! A taky se mi už stalo že nešlo zamknout, zamknul sem dálkou a následně se okamžitě otevřelo:( Prosííím pomoooc:)
Grundmodul nebo někam nateklo.
Nemůže to být třeba chyba v nastavení, když se třeba otočí klíčkem o 45 stupnu a o 90?