Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pomoc se servem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
danyelson

#1 Příspěvek od danyelson »

Ahoj auto mám komplet po servisu, ale bylo mně řečeno že mě mírně prosakuje servo. Ale po ujetí cca 150km se mi pod autem začala objevovat louže oleje. Něco je špatně.... poradili by jste mně prosím co s tím, kolik může stát oprava a tak. Můžu s tím prozatím jezdit? díky za radu
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Jezdit s tím můžeš, pokud budeš do serva dolévat olej, což je poměrně drahá legrace - cca 200,-/litr. Podívej se, odkud to přesně teče a oprav/vyměň to. Pokud to není přímo z hřebenu řízení, ale např. z hadice, nebude to nic složitého ani finančně náročného.

Co to je za servis, že řeknou " máte to kompletně hotové " a při tom z toho chčije olej ? 8O
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
danyelson

#3 Příspěvek od danyelson »

tak jsem si pod to vlezl a zjistil jsem že řízení je mokré ale né od oleje ze serva ale od nového fridexu ve chaddiči, tak že je někde mírně fouklé těsnění bohužel... tak že přetěsnit a bude... raději s sebou beru vodu...
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Nezdá se mi že by v tom servisu byli takoví idioti aby nerozeznali olej od fridexu... :roll:
danyelson

#5 Příspěvek od danyelson »

však ne, když jsem si přijel pro auto tak mechanik říkal že mírně prosakuje servo, ale že to dělá každý auto... a když jsem přijel v noci a podíval se na řízení baterkou tak bylo celý prochcasný tak jsem usoudil že to prasklo uplně... druhý den jsem mu volal a přišli jsme na příčinu, že někde netěsní motor a ztrácí se mírně voda...
Brody
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Brody »

KLuci,saknou me hadice od serva.Daji se koupit nekde v kelly nebo elitu?Nebo musim objednavat primo u bmw?Hadice saknou jiz od nadobky a je pekne od oleje i to rizeni.Tudiz pod autem louze.Hold dalsi vec kterou musim pred stk udelat!
Dik za radu! :wink:
Odpovědět