Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 biele ziarovky do svetlometov?
Tak do parkovaček určitě nepatří ani H4 ani H7. Nejbělejší žárovky jsou Osram 2825hcb W5W. LED nejdou použít, protože přitom svítí blinkr a chyba na BC.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
No chlapi, kupil som do low beams H7 Osram Night Breaker za 800,- a tie 5W osramy Cool Blue do parkovaciek za 150,-. Rozdiel vo farbe oproti starym Phillipsom je takmer nerozoznatelny.
K bielej to ma velmi, velmi daleko. Svieti to proste na zlto... Z farby som sklamany, hlavne za tu cenu. Mozno preto, ze som zvyknuty na xenony, ktore su proste fakt biele. Ale svietivost na novych Osramoch je o o dost lepsia.
V standardnej xenonovej konfiguracii na E46 su spolu so zapnutymi xenonmi zapnute aj parkovacky, cize efekt je vizualne z vonku zltobiely. H7-cky na vnutornej strane svetla sa zapinaju len ako dialkove svetla. Inak su vzdy vypnute. V kazdom pripade je Osram oproti Xenonom cista zlta. Videl som oprotiiduce E46, ktore svietili len cisto na bielo, takze to zrejme bola nejak bi-xenon konfiguracia, angel eyes alebo nejaky tuzzing... hm?
K bielej to ma velmi, velmi daleko. Svieti to proste na zlto... Z farby som sklamany, hlavne za tu cenu. Mozno preto, ze som zvyknuty na xenony, ktore su proste fakt biele. Ale svietivost na novych Osramoch je o o dost lepsia.
V standardnej xenonovej konfiguracii na E46 su spolu so zapnutymi xenonmi zapnute aj parkovacky, cize efekt je vizualne z vonku zltobiely. H7-cky na vnutornej strane svetla sa zapinaju len ako dialkove svetla. Inak su vzdy vypnute. V kazdom pripade je Osram oproti Xenonom cista zlta. Videl som oprotiiduce E46, ktore svietili len cisto na bielo, takze to zrejme bola nejak bi-xenon konfiguracia, angel eyes alebo nejaky tuzzing... hm?
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
tak si to mel votocit a dohnat ho a zeptat se ho voeDominikB píše:No chlapi, kupil som do low beams H7 Osram Night Breaker za 800,- a tie 5W osramy Cool Blue do parkovaciek za 150,-. Rozdiel vo farbe oproti starym Phillipsom je takmer nerozoznatelny.