Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klíč na čerpadle
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
nevim moc o čem mluvíš že je spešl?
povolíš šrouby co jsou dokola a pak jsou tam 2 dírky se závity na opačných koncích kam dáš nějakej malej šroubek ( jakejkoliv stejné tloušťky ) a ty fungujou jako "stahovák", takže budeš postupně z každé strany utahovat a protože závit je jen v tý pumpě tak až se to začne opírat o motor tak by ji to mělo postupně vytahovat ven. Ale dělej to pečlivě po kouskách z každé strany ať to jde rovnoměrně.
o jiných spešl šroubech nic nevím. Čerpadlo jsem měnil.
jedinej spešl šroub je pro viskospojku, ten je s opačným závitem.
povolíš šrouby co jsou dokola a pak jsou tam 2 dírky se závity na opačných koncích kam dáš nějakej malej šroubek ( jakejkoliv stejné tloušťky ) a ty fungujou jako "stahovák", takže budeš postupně z každé strany utahovat a protože závit je jen v tý pumpě tak až se to začne opírat o motor tak by ji to mělo postupně vytahovat ven. Ale dělej to pečlivě po kouskách z každé strany ať to jde rovnoměrně.
o jiných spešl šroubech nic nevím. Čerpadlo jsem měnil.
jedinej spešl šroub je pro viskospojku, ten je s opačným závitem.
Predpokladam, ze myslis vstrekovacie cerpadlo (roznych cerpadiel je v aute viac...) ta specialna hlava skrutky je skor od BOSCH. A specialna je preto, aby si sa don nedostal. Lebo ak to vstrekovacie cerpadlo nahodou otvoris, budes mat trosku problem ho zlozit tak, aby islo tak ako ma. Pri nastavovani zalezi na kazdej desatine mm.
-
- Klubové ID: 2116
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bude asi ono... má teda cenu to dělat doma? Přijde mi to jako prkotina, jen to nastavení by bylo asi dost špatný, kdyby se to rozhodilobleifrei píše:Predpokladam, ze myslis vstrekovacie cerpadlo (roznych cerpadiel je v aute viac...) ta specialna hlava skrutky je skor od BOSCH. A specialna je preto, aby si sa don nedostal. Lebo ak to vstrekovacie cerpadlo nahodou otvoris, budes mat trosku problem ho zlozit tak, aby islo tak ako ma. Pri nastavovani zalezi na kazdej desatine mm.