zdarec! chci dat jiny narazniky .. nemam možnost si je nekde prohlednout takže se ptam jaky je vnich rozdil a co vypada lepe .!? hlavne jestli vubec sednou s M3 na klasicky coupé.. taky mam vzadu parkovaciho asistenta
Kubin píše:zdarec! chci dat jiny narazniky .. nemam možnost si je nekde prohlednout takže se ptam jaky je vnich rozdil a co vypada lepe .!? hlavne jestli vubec sednou s M3 na klasicky coupé.. taky mam vzadu parkovaciho asistenta
zavolej mě na 721359933 já ti všechno vysvětlím, kdyby jsi chtěl tak mám všechny varianty co jsi jmenoval
ono by to zajímalo třeba víc lidí. takže bys mohl vypustit dávaní těch svejch čísel a všchno přes SZ. Toto je fórum a ne klub Souktomých zpráv, většinou když na něco podobnýho reaguješ dáš tam číslo a čekáš na kšeft. Ještě že tady není většina jako ty... šmelinář!
Je to velice jednoduché M3 E46 má širší blatníky a to jak přední tak i zadní takže Mkové nárazníky na normální coupe nebudou pasovat minimálně proto že jsou širší . Proto se dělá mpaket který je určen pro normální E46ky.
ale pak se taky delaji neorigo M3 e46 narazniky, ktery pasujou i treba na sedany...
Kazdopadne pokud uvazuje o M narazniku, tak M-packet II je asi nejhezci (Aerodinamic packet se mu myslim rika)
tattak, m3 jsou šiřší, nepasují... Dělaj se nějaký m3 repliky, ale je kravina to dávat na auto, silně mi to připomíná m za víku u 316i, resp, jakýhokoliv bmw... a nebo třeba žebrování na blatníku u e30,e36 a pak i ue46 pokud nejde o emko...
Takže jedině m paket 2, vypadá to podle mě i hežčejc jak m3 nárazník
astar píše:ono by to zajímalo třeba víc lidí. takže bys mohl vypustit dávaní těch svejch čísel a všchno přes SZ. Toto je fórum a ne klub Souktomých zpráv, většinou když na něco podobnýho reaguješ dáš tam číslo a čekáš na kšeft. Ještě že tady není většina jako ty... šmelinář!
ono třeba kdyby jsi to psal po několikátý jako já tak už by tě to přestalo bavit, a rozepisovat se tady o tom tak na to nemám úplně čas... pokud to někoho zajímá tak zavolá a co se týče rozdávání čísel nebo posílání SZ tak po tom ti může být hovno když je to k tomu ty šašku
Mam Original Rieger kterej vypada podobne jako na M3 a libi se mi to nejvic.....a nemam ho tam kvuli tomu ze je to "JAKO M3",ale kvuli tomu ze se mi libi