Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak mam konecne Snehurku s vrtulkou mezi ocima

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
martilulin

#1 Příspěvek od martilulin »

Tak jsem se konecne take odhodlal privezt si mazlika.Abych pravdu rekl,vzdy jsem BMW povazoval za predrazena vozitka a jeste k tomu s nahonem na zadek-proste urcita souvislost s zigulem a hlavne ho nikdy neridil.Pak si kamarad koupil BMW E36 v kabriu,v docela dezolatnim stavu.Nijak mu to nejelo,musela se vymenit hromada veci.Jenze pak mu vzali ridicak a ja dostal vozitko do uschovy s tim,ze mu dodelam muziku a dodelam detaily jako brzdy atd.Za to,jsem ho mohl neomezene pouzivat-to vite kabrio a na leto?Super.To uz jsem si zacal vsimat detailu jako zpracovani,jizdni vlastnosti,anatomicke sedacky,moznosti zadniho nahonu,nevrazive pohledy TDI humusaku atd.Pred tremi tydny jsem ho musel vratit a priznam,ze jsem hned zacal hledat co a jak?Musel to byt kombi-to abych oduvodnil dalsi auto manzelce a musel byt po faceliftu.V cesku u bazarniku to nemelo cenu,zrcatko slepene sekundakem,interier vypadal jak vytopeny a cena 220tis.Proste magori.V nemecku jich take moc nebylo a kdyz,tak za vyssi cenu.Kamarad,co tam zije,take nemohl sehnat az mu jeho kamarad co dela u dalnicni policie,rekl,ze pujdou do aukce vozy starsi 5ti let.Mel totiz sluzebniho Touringa 320d s 189 tis na tachaku.Tak se drazilo,musel drazit ten muj kamarad,prodaji to jen nemcovi.Konecna cena byla 4tis EUR,vydali jsme se na odstavne parkoviste do Hannoveru.Pral bych vam to videt,bylo tam tak 30 audin,20 BMW,jedno Porsche,vse takove usmudlane,aukce totiz delaji snad kazde dva roky a nektere tam treba rok a pul staly,to moje bylo odstavene 5 mesicu.Auto jsme nasli snadno,stalo ve druhe rade,stejne spinave jako ostatni a s modrym majakem,to uz dorazil ten puvodni uzivatel,dostal novou Audinu,ten jeste upozornil,ze to maji odstavit do garazi na prohlidku.My jsme dostali do vecera volno,jeste predtim jsem videl borecka s klicema jak se snazi otevrit meho mazlika,neslo to,byla vybita baterie.On vzal kladivko a rozbil okno,to se o mne uz pokouseli mdloby,ale co.V pet jsme se dostavili k prevzeti auta,majaky byli sundane-misto nich zela dira,okno zasklene.Pak jsem dostal papiry a prevozni znacky-to zaridil ten jeho kamarad,stacila jen moje obcanka.Nenasel jsem servisku,ptam se kde je,ale oni je k tem autum pry nemaji a vsechny opravy jsou jen v pocitaci.Ukazal mi docela dlouhy vypis co tam bylo delane-Ve 30tis-vymena razeni,v87tis brzdy,nejake lozisko,kompresor klimy a dostal me posledni radek ten dnesni-tam bylo zapsano-okno,turbo,vstriky,predni brzdy a dokonce doplnili i kapalinu do ostrikovacu.Olej,chladici kapalina,brzdova kapalina,gumy a spojka tam bylo uvedeno ve 180tis.No,zalepil jsem stresni okno izolepou a vyrazil na 750km dlouhou cestu domu,Prekvapil me brutalni zatah a hlavne spotreba,max rychlost byla 240km.V interieru byla stale HF sada na telefon siemens,pripojka na vysilacku,vsude po aute roztahane pripojky na 12v,zadni cedacky kozene,predni latkove.Uprostered palubky original tunylek BMW na zminovanou vysilacku,ta HF sada byla upevnena opet na original BMW konzoli zavesene u spolujezdce na stredovem tunelu.Dalsi odlisnosti-ma to dve baterky v kufru,silnejsi alternator,v patych dverich mimo cerveneho svetylka i dva modre blikace po stranach.Prdel je,ze mam original BMW manualy mezi kterymi nechybi ten pro policii,je tam treba navod kam schovat zbrane,samopaly do zadni sterdove konzole atd.Vepredu me prekvapila nalepka od BMW individual,jen tak ze srandy jsem sundal dekl motoru,vymenene dily jen svitily,takova ta kovova trubka vepredu byla take nova,v motorovem prostoru jsem nasel specialni konektor na nabijeni auta.Takze se vsim vsady me to stalo 4500 eur a mam prakticky nove auto.Jedine co me sere,tak je to,ze v nemecku se podle vyjadreni toho od policajtu soli jen dalnice a tohle auto bylo kurva spinave a celej zivot stravilo na dalnicich,jestli to ted nebude hnit,zatim korozi nenachazim...Jo a kdyby nekdo chtel ty veci-konzoli,hf sadu atd at da vedet,jinak to vyhodim.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

tak ukaz fotky aspon... Podle popisu to vypada jako taxik/policejni litačka.. Nejsou na zadnich sicnach jeste blitky? :lol:
Tehu

#3 Příspěvek od Tehu »

auto te stalo 4500eur a dalsich 100 000kc nacpes aby si ho uvedl do puvodniho stavu ... Heh to bych se vyprdl
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tomas8409 »

martilulin píše:Takze se vsim vsady me to stalo 4500 eur a mam prakticky nove auto

8O to jsem zvědav na fotky...
Tashiro

#5 Příspěvek od Tashiro »

martilulin píše:Prekvapil me brutalni zatah

320d ??? no dobrá no. Jak to tak čtu tak to bylo celkem lítaný, ale zase se o to museli v základu starat a hlavně je dobře těch nových dílů.

Tak at slouží dobře. Ještě si prolez ty schovky z manuálu, třeba najdeš i Semtex :lol: :lol: :lol:

Jinak jestli tě to stálo 120 000 tak super cena na rok 2004
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Whisky »

i kdyby tam narval 100t tak ma novy auto, stim co mu vymenili...gratuluju k autiku...a dej mi kontakt na kamose :)
Magister

#7 Příspěvek od Magister »

Zave píše:tak ukaz fotky aspon... Podle popisu to vypada jako taxik/policejni litačka.. Nejsou na zadnich sicnach jeste blitky? :lol:

Já myslím, že u všech platí ,,Co oči nevidí, to srdce nebolí " - vzhledem k tomu, že to bylo policejní auto, tak se na to všichni dívají skrze ruce, ale já myslím, že 90% lidím ať už mají BMW nebo cokoli jiného by jsi právě to svoje auto nikdy nekoupili, kdyby věděli co předchodí majitel / -lé s údajným vozem prováděli.Ikdyž auto někdo kupuje po bratránkovi, který byl první majitel, jak jsem viz výše někde četl, nevi kolikrát to půjčil své přítelkyni, nebo bůh ví komu, který se neumí ani rozjet, nebo naopak jezdit po městě na 5 st. kolem 50km/hod a to pak není moc v poho vyměňovat dvouhmotý setrvák, ikdyž auto je z venčí nablýskané jak psí koule.
martilulin

#8 Příspěvek od martilulin »

Jo panove,auti jsem koupil ja,takze si ho nechavam,ale zrovna pred chvilkou jsem mluvil s klukem co vozi auta,bere jen taxiky,vetsinou tak za 2tis eur,vymeni sedacky,volant a stredovy panel,stoci to z 500tis na 150 a hura na Sbazar.Jelikoz jsou taxiky stejne servisovane jako policejni auta-samozrejme v nemecku,tady je to kazdymu jedno nikdo pry zatim nic nepoznal.Dobre jim tak.Projdete si mobile.de a pak automix.cz,zatimco v rajchu je normalni kilometrovy prubeh u roku 2002 kolem,200tis,v cesku pak 110-130.Kde my jen ty auta berem.No nekdo tam cosi rika o policejni litacce a pak ze do toho vrazim 100 tacu,na opravy mam nachystanou 20tis a ve skrini nove turbo a vstriky,ktere ted budu prodavat jelikoz mi jsou k hovnu,jenze ja ani servis na tom nic nenasel,skoda.Moc jsem se tesil na vymeny.No a k tem blitku ze sedadel,ja je tam necham,nevadi mi,ja vetsinou ridim,pak koupim jen cerne kozene sedacky do predu a strelim to.Jiz ted mam okamziteho zajemce za 200 a to je to bez okna,jen se svezl a chtel to.Tem co se to nelibi,beru to,nakupujte jinde,ja jsem spokojeny.Fotky udelam,ted mam jen tuhle,jeste ta vedet jak ji sem dat,poradte mi
martilulin

#9 Příspěvek od martilulin »

Jen takova perlicka,to Porsche vydrazili za 10tis euro,rok 2001,najeto 320tis.Skoda,ze jsem o nem nevedel.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

martilulin píše:Jo panove,auti jsem koupil ja,takze si ho nechavam,ale zrovna pred chvilkou jsem mluvil s klukem co vozi auta,bere jen taxiky,vetsinou tak za 2tis eur,vymeni sedacky,volant a stredovy panel,stoci to z 500tis na 150 a hura na Sbazar.Jelikoz jsou taxiky stejne servisovane jako policejni auta-samozrejme v nemecku,tady je to kazdymu jedno nikdo pry zatim nic nepoznal.Dobre jim tak.Projdete si mobile.de a pak automix.cz,zatimco v rajchu je normalni kilometrovy prubeh u roku 2002 kolem,200tis,v cesku pak 110-130.Kde my jen ty auta berem.No nekdo tam cosi rika o policejni litacce a pak ze do toho vrazim 100 tacu,na opravy mam nachystanou 20tis a ve skrini nove turbo a vstriky,ktere ted budu prodavat jelikoz mi jsou k hovnu,jenze ja ani servis na tom nic nenasel,skoda.Moc jsem se tesil na vymeny.No a k tem blitku ze sedadel,ja je tam necham,nevadi mi,ja vetsinou ridim,pak koupim jen cerne kozene sedacky do predu a strelim to.Jiz ted mam okamziteho zajemce za 200 a to je to bez okna,jen se svezl a chtel to.Tem co se to nelibi,beru to,nakupujte jinde,ja jsem spokojeny.Fotky udelam,ted mam jen tuhle,jeste ta vedet jak ji sem dat,poradte mi

hm.. tak takovym lidem jako jste vy bych sem zakaz vubec lozit..
todle je bmwklub a ne mrdkaklub kdejakych taxcikaru a policejnich brambor za 4tisice éček...... a jeste stocenych..

BLEJU BLIJU ZVRACIM FUCK OFF :mad:

kliden me zabijte , ale uz tady z tech vymrdanosti co se tady deji vazne zvracim !!!!!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

martilulin píše:Jo panove,auti jsem koupil ja,takze si ho nechavam,ale zrovna pred chvilkou jsem mluvil s klukem co vozi auta,bere jen taxiky,vetsinou tak za 2tis eur,vymeni sedacky,volant a stredovy panel,stoci to z 500tis na 150 a hura na Sbazar.Jelikoz jsou taxiky stejne servisovane jako policejni auta-samozrejme v nemecku,tady je to kazdymu jedno nikdo pry zatim nic nepoznal.Dobre jim tak.Projdete si mobile.de a pak automix.cz,zatimco v rajchu je normalni kilometrovy prubeh u roku 2002 kolem,200tis,v cesku pak 110-130.Kde my jen ty auta berem.No nekdo tam cosi rika o policejni litacce a pak ze do toho vrazim 100 tacu,na opravy mam nachystanou 20tis a ve skrini nove turbo a vstriky,ktere ted budu prodavat jelikoz mi jsou k hovnu,jenze ja ani servis na tom nic nenasel,skoda.Moc jsem se tesil na vymeny.No a k tem blitku ze sedadel,ja je tam necham,nevadi mi,ja vetsinou ridim,pak koupim jen cerne kozene sedacky do predu a strelim to.Jiz ted mam okamziteho zajemce za 200 a to je to bez okna,jen se svezl a chtel to.Tem co se to nelibi,beru to,nakupujte jinde,ja jsem spokojeny.Fotky udelam,ted mam jen tuhle,jeste ta vedet jak ji sem dat,poradte mi

kdyby jsi se nad sebou alespon zamyslel cos napsal za srance v tomhle tematu aby to pro tebe melo nejaky kladny prinos... :roll:
Kubais
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Kubais »

Já myslel že po BMW toužíš a ne že to omeleš a fofrem střelíš dál, tak to doufám že se ti brzo něco vysere s takovou! S takovou se přidáš akorát do bandy prodejců(odrbávačů) co by jednu zasloužili!
martilulin

#13 Příspěvek od martilulin »

Nebylo to myslene jako,ze ho prodam,to bylo k tomu,ze nez bych cistil nejake blitky tak dokoupim sedacky v kuzi dopredu a radsi to prodam.Bylo to myslene obrazne.Auta na kseft neberu,jen kdyz dojde nejaky kamarad a nechce se nachytat v bazaru,jedu s nim a obchod mu dohodnu-to prosim vse zadarmo.Me nadseni z toho auta si preberte po svem,ja proste nadseny jsem,je to super auticko,do ted jsem jezdil zanovni Cordobou 1.9sdi,takze rozdil si dokazete predstavi.Jen me nasraly ti rypalove.A ze mi prejes at se neco vysere?Ja tobe ne a kdyz tak ne BMW,ty jsou stejne nejlepsi.Ted jsem se svezl pasatem 2.5tdi,skoro novy,neda se to srovnat motoricky,ale jen sedacky jsou hruza.
Odpovědět