Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tece do auta...:(
-
Elcoyote
- Klubové ID: 1548
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dneska zjistil ze mi do auta e36 coupe tece jako prase.V levem rohu nahore dojezd oken zrejme uz moc osoupal tesneni a tece.CHvilku sem take myslel zda nema deravou podlahu pac pod koberekcem v tom molitani bylo opravdu jezero...Nebo snad by tato myslenka mohla byt realna.pod auto sem cumel ale zadnou trhlinu sem nevidel.Nevite nejaky napad jak to odstranit popripade kde se da sehnat nove tesni a kolik stoji dekan
Měl jsem stejný problém s louží na podlaze a taky si nejdřív myslel, že mi tam teče děravou podlahou ale zatejkalo mi tam skrz dveře a sice tak, že mi voda natekla dovnitř dveří protekla až dolů a tam vytekla v místě mezi dveřma a plastem tapecírunku a protože ten už je při zavřených dveřích za prahem tak to zvesela teklo na podlahu. Zkus to otestovat, lej na dveře vodu a koukej kde to dole vyteče.Elcoyote píše:Tak sem dneska zjistil ze mi do auta e36 coupe tece jako prase.V levem rohu nahore dojezd oken zrejme uz moc osoupal tesneni a tece.CHvilku sem take myslel zda nema deravou podlahu pac pod koberekcem v tom molitani bylo opravdu jezero...Nebo snad by tato myslenka mohla byt realna.pod auto sem cumel ale zadnou trhlinu sem nevidel.Nevite nejaky napad jak to odstranit popripade kde se da sehnat nove tesni a kolik stoji dekan