Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

problém stahování oken el.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od shade120l »

Hoj dneska na bigu mi kleklo otevírání předních oken dal jsem si ráno cígo a okno už jsem nezavřel tak sjem to jel domů zavařit (utrhlo to tu vodící lištu směrem u zámků) . Tak jsem jí tam heftnul okno sem vytáhl a vyrazil jsem na big... mno nedojel jsem ani do březiny a stalo se to znova jenže jak to okno upadlo málem ho to rozsekalo.... prasknul takovej malej plast... je dole v plechu kterej zespoda drží okno... ten plast v tom plechu jezdí když okno jede nahoru nebo dolů... nemůžu to to v etk zaboha najít... Může mi někdo hodit odkaz na autokelly nebo na bados či tak něco...? omlouvánm se za tak dlouhej příspěvek kvůli takový pakárne ale fakt sem nasranej a musel jsem se pochlubit se svým štěstím a to tam mám stan a pro ten se už asi nedostanu...
bomber666

#2 Příspěvek od bomber666 »

taky se mi to stalo...docela nedavno akorat ja měl to štěsti že mi to jen vyletělo z toho umělýho dražku dole v te kolejnici a ta perovka nebo co to tam drži vypadla a potom když jem to nasadil tak pokažde to same a šileně to pnulo motorek když jsem to zkoušel zavirat a otvirat...nakonec jsem zjistil že boreček co jsem od něj to auto koupil a daval tam jinou barvu a odstrojoval ty dveře zapoměl uchytit ten motorek na zaviraní místo na všechny 3 šrouby to dal jen na 2 mazec a navíc jak daval tapecirk tak jak to drži pod tou rukojeti na 2 šroubech tak tam narval 2 brutalně velke vruty ktere rvaly do toho jezdce s ozubením bych mu za to hnaty zlamal....takova kravina...pořad mi to vyjiždělo z těch vodicich lišt a ja nevěděl proč..dal jsem tam šroub s matkou jako třetí a do těch rukojeti kratši vruty...namazal ty vodici lišty po krajich a jezdi to suprově...-)))ale s tim umělym co schaniš nevím..zkus nějaky vrakoviště....je nesmysl kupovat kvuli tomu cely mechanismus

shade120l píše:Hoj dneska na bigu mi kleklo otevírání předních oken dal jsem si ráno cígo a okno už jsem nezavřel tak sjem to jel domů zavařit (utrhlo to tu vodící lištu směrem u zámků) . Tak jsem jí tam heftnul okno sem vytáhl a vyrazil jsem na big... mno nedojel jsem ani do březiny a stalo se to znova jenže jak to okno upadlo málem ho to rozsekalo.... prasknul takovej malej plast... je dole v plechu kterej zespoda drží okno... ten plast v tom plechu jezdí když okno jede nahoru nebo dolů... nemůžu to to v etk zaboha najít... Může mi někdo hodit odkaz na autokelly nebo na bados či tak něco...? omlouvánm se za tak dlouhej příspěvek kvůli takový pakárne ale fakt sem nasranej a musel jsem se pochlubit se svým štěstím a to tam mám stan a pro ten se už asi nedostanu...
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od shade120l »

bomber666 píše:taky se mi to stalo...docela nedavno akorat ja měl to štěsti že mi to jen vyletělo z toho umělýho dražku dole v te kolejnici a ta perovka nebo co to tam drži vypadla a potom když jem to nasadil tak pokažde to same a šileně to pnulo motorek když jsem to zkoušel zavirat a otvirat...nakonec jsem zjistil že boreček co jsem od něj to auto koupil a daval tam jinou barvu a odstrojoval ty dveře zapoměl uchytit ten motorek na zaviraní místo na všechny 3 šrouby to dal jen na 2 mazec a navíc jak daval tapecirk tak jak to drži pod tou rukojeti na 2 šroubech tak tam narval 2 brutalně velke vruty ktere rvaly do toho jezdce s ozubením bych mu za to hnaty zlamal....takova kravina...pořad mi to vyjiždělo z těch vodicich lišt a ja nevěděl proč..dal jsem tam šroub s matkou jako třetí a do těch rukojeti kratši vruty...namazal ty vodici lišty po krajich a jezdi to suprově...-)))ale s tim umělym co schaniš nevím..zkus nějaky vrakoviště....je nesmysl kupovat kvuli tomu cely mechanismus

To se mi právě taky nechce už jsem volal na hejtmanku (Boleslavskej vrakáč) prej nemaj... Nakonec se to podařilo chytit takže sice okno nejezdí ale na spanilou jízdu jsem se dostal... ted jsem jel narychlo pochytit nějaký rady a ženu z5... navíc se podařilo že jsem blokoval příšovickou křižovatku při spanilý a půlka sousedů stála v oknech... To zas budou z hecu obtahovat auto... :-(
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

ty plasty se daj v BMW normálně obědnat.Je to asi 2 měsíce co jsem je kupoval
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od shade120l »

libovka píše:ty plasty se daj v BMW normálně obědnat.Je to asi 2 měsíce co jsem je kupoval

mno jenže tady široko daleko bmw není... navíc neznám ani jejich jméno nevím jak bych je na prodejně popisoval... Na kolik tě vyšli?
libovka

#6 Příspěvek od libovka »

Cenu si nepamatuju,bral jsem toho víc.
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

je to takova silonova kostka, da se koupit jen origo a stoji 50 korun a jsou tam dve, jsou to takovy mazavy pojezdy ve vodorovne liste ze?
v bmw o tom vedi kdyz jim to vysvetlis, casto to lidi kupujou, casto se to totiz sere a abych se priznal, v tom etk to taky nemuzu najit a to uz sem je kupoval asi 3x

EDIT: uz sem to nasel :-D tady ta dvojka
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/31 ... l-51_2055/

cislo dilu 51 32 1 938 884
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od shade120l »

Killca píše:je to takova silonova kostka, da se koupit jen origo a stoji 50 korun a jsou tam dve, jsou to takovy mazavy pojezdy ve vodorovne liste ze?
v bmw o tom vedi kdyz jim to vysvetlis, casto to lidi kupujou, casto se to totiz sere a abych se priznal, v tom etk to taky nemuzu najit a to uz sem je kupoval asi 3x

EDIT: uz sem to nasel :-D tady ta dvojka
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/31 ... l-51_2055/

cislo dilu 51 32 1 938 884

kujůůů... nevíte někdo v okolí Turnova o nějakym bmw kde by se to dalo sehnat? (Libereckej kraj) nějak se tu poslední dobou neorientuju...
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od rob2fab »

a bude kupovat stále,kdo nemaže nejede říka poučka platí to i u oken,je třeba mazat silikonovým olejem vodící gumy okenice..to co zůstane když stáhnu okno...když to jede na sucho je tam velkej odpor, je to i slyšet na práci umírajícím motorku,a časem neco logicky odejde.

jednou za čas namazat.
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

pravidelne grafitovou vazelinou
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět