Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
help problém E36
čuzzz mám docela zasadní problíém s E36 316i M43 compact 1994 přijel jsem s autem z města zaparkuju pak přijdu asi za 2 hodky a chci nastartovat a vubec nic se nestalo všecko ok radio začalo hrát abs cvaklo všecko pozhasínalo ale jak jsem otočil klíčkem tak vůbec nic zkoušel jsem nabít baterku ale nic pořád je to mrtvý jako by mi to blokoval imobilizér ale ten nemám neví někdo co to může bejt???
kdyz nefunguje cerpadlo, tak starter toci motorem, kdyz nefunguje starter, tak by melo tocit cerpadlo pri podrzeni na startovani, jinak starter je z pohledu ridice na spojce zezhora na prevodovce, zkus do nej na dire nebo zvedaku nacpat 12voltu, ale chce to zjistit ze ktery strany, aby se netocil na druhou stranu
ale snad tam sou diody,, kontrolky abs,airbagu a ruznejch checku sou rozsviceny a postupne pozhasinaj, jako pred normalnim startem ze jo?
jo a trochu lepsi jmeno topicu bys moh vymyslet ne? treba "316i rv94-nejde startovat"

jo a trochu lepsi jmeno topicu bys moh vymyslet ne? treba "316i rv94-nejde startovat"
vlevo je matal
a vpravo Killca