Pazdi píše:325? to radějc hledej a chvilku vydrž a sežeň novější 323, bo 328...
on nepsal o 325 ale o 2,5l
já vím:p otazník tam nepatří teda jak se na to dívám...ale je to docela blbě celý napsaný...už bych měl přestat psát z práce v době největšího pracovního vytížení:-D
i když:p
Leveler mu psal, co by řekl na 323 bo 328 - on napsal, že ty se moc neprodávaj, ale i tak děkuje za radu....takže z toho jsem pochopil, že chce 325
Kubin píše:chci se ze zeptat proc je 325i spatna volba??
co 325ci v e46??
Protože v e36 je 325 už přecijenom stará, docela žíznivej motor (VANOS-ová verze je na tom trošku líp). Lepší je novější motor M52 v 323 (objem taky 2,5). žere míň, jede stejně a bere líp odspodu.
nevím co máte proti nevanosu který právě táhne líp odspodu/vanos spíš v horním spektru otáček/ a je mechanicky jednodušší já bych se 2,5 rozhodně nebál problém je sehnat kus ktrerý by měl do 200000km najeto
Pazdi píše:325? to radějc hledej a chvilku vydrž a sežeň novější 323, bo 328...
on nepsal o 325 ale o 2,5l
já vím:p otazník tam nepatří teda jak se na to dívám...ale je to docela blbě celý napsaný...už bych měl přestat psát z práce v době největšího pracovního vytížení:-D
i když:p Leveler mu psal, co by řekl na 323 bo 328 - on napsal, že ty se moc neprodávaj, ale i tak děkuje za radu....takže z toho jsem pochopil, že chce 325
Psal že chce E36 takže jasný, že 3jková řada, tak nevím co je na tom nejasnýho
jo ale myslel sem to jako ze to neni jen 325i ale muze to byt i 323i. A ne jako ze by to mohlo byt 525 Ja taky dneska v praci nejak blbnu, asi ten patek..