Zdravim,
mam zase takovej zvlastni problem.
ze si ta moje skorapka dela co chce jsem uz celkem zvykl, ale vzdycky ukaze ze umi jeste neco zaludnejsiho.
[e36 323i 125kW rv.96]
1. nekdy kdyz zabrzdim, BC mi vyhlasi chybu "bremslicht elektrik -> betriebelung" [doufam ze jsem to napsal spravne] a tim zhasne blrzdovy svetla. netusim cim by to mohlo byt.. stava se to zridka, a vetsinou pokud slapnu na brzdu s nenastartovanym motorem.
2. obcas kdyz vyhodim levej blinkr, nebo vystrazny svetla, tak se mi kousne prepinac. tzv ten levej blinkr se rozsviti a uz nezhasne. nekdy pomuze pustit a vypnout vystrazny svetla nekdy ne..
3. nejlepsi nakonec, vcera jsem jezdil po meste, auto startuje uplne bez problemu. zastavim u kramku, vybehnu neco koupit, vratim se z5, zatocim a nic. motor ani neskytne. tak tocim tocim tocim a najednou udela brum brum a zase bezi jako hodinky.. naprosto nechapu jakto, nicmene uz se to stalo po druhe. poprve sem tomu nevenoval moc pozornosti, ale ted uz musim.. v lete jedu na dovolenou, a uz vidim jak nejam dojedu, a tam mi zacne trucovat a budu v p***
takze moc vas prosim dobri lide, pokud ma nekdo podobne zkusenosti, nebo nejake napady, budu moc rad.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
divny zavady -> please help
-
noMemfis
- Klubové ID: 2018
WizarDEAD píše:Zdravim,
mam zase takovej zvlastni problem.
ze si ta moje skorapka dela co chce jsem uz celkem zvykl, ale vzdycky ukaze ze umi jeste neco zaludnejsiho.
[e36 323i 125kW rv.96]
1. nekdy kdyz zabrzdim, BC mi vyhlasi chybu "bremslicht elektrik -> betriebelung" [doufam ze jsem to napsal spravne] a tim zhasne blrzdovy svetla. netusim cim by to mohlo byt.. stava se to zridka, a vetsinou pokud slapnu na brzdu s nenastartovanym motorem.
2. obcas kdyz vyhodim levej blinkr, nebo vystrazny svetla, tak se mi kousne prepinac. tzv ten levej blinkr se rozsviti a uz nezhasne. nekdy pomuze pustit a vypnout vystrazny svetla nekdy ne..
3. nejlepsi nakonec, vcera jsem jezdil po meste, auto startuje uplne bez problemu. zastavim u kramku, vybehnu neco koupit, vratim se z5, zatocim a nic. motor ani neskytne. tak tocim tocim tocim a najednou udela brum brum a zase bezi jako hodinky.. naprosto nechapu jakto, nicmene uz se to stalo po druhe. poprve sem tomu nevenoval moc pozornosti, ale ted uz musim.. v lete jedu na dovolenou, a uz vidim jak nejam dojedu, a tam mi zacne trucovat a budu v p***
takze moc vas prosim dobri lide, pokud ma nekdo podobne zkusenosti, nebo nejake napady, budu moc rad.
1.
http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3? ... c&menu=car
zkus tohle jsou tam vyznamy slov.
2.
skuz se podivat na rele( prerusovac)
3.
skus si sehnat jinou spinaci skrinku
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
k tý jedničce...dělali mi to neoriginální světla...dal jsem je pryč (stejně se mi nelíbily
) no a s originálama mi to nic nehlásí....
jinak to může bejt brzdovej spínač...viz tu: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sp%EDna%E8
jinak to může bejt brzdovej spínač...viz tu: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sp%EDna%E8
-
Peppo
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
treba menej brzditPeppo píše:to prve vypisuje aj mne M3 ale iba niekedy - treba menej brzdit.libovka píše:1. máš špatný brzdový spínač
2. zkusil bych přerušovač nebo páčku
3. Taky mi to dělalo a nakonec to byla pumpa
Svetla svietia tak to neriesim.
Je to na 100% ten brzdovy snimac alebo neorigo svetla
ale je to jak píšeš no...snímač bo světla...
ono víš jak...světla svítí, tak to neřešíš...až jednou přestanou svítit, tak si řekneš v poho...to je zase ta chyba a může bejt problém no...