Zdarec, může mi někdo říct, jak opravit dovírání okýnka na E36 coupe při zavření dveří?? začalo mě to nějak blbnout a docela mě to vadí. případně i koupím nový díl...
all píše:dverni spinac najdeš na sloupku dverí, kam zapadá zámek na dverich... je to takovej malej hranol co je za kulatinkou kde drží západka dveri
Tohle plati jen pro cast E36tek. Ty starsi (nevim, kdy se to lamalo, 95?FL?) mely spinac primo ve dverich, na sloupku nebylo nic. Takze zalezi taky na roku vozu.
all píše:dverni spinac najdeš na sloupku dverí, kam zapadá zámek na dverich... je to takovej malej hranol co je za kulatinkou kde drží západka dveri
Tohle plati jen pro cast E36tek. Ty starsi (nevim, kdy se to lamalo, 95?FL?) mely spinac primo ve dverich, na sloupku nebylo nic. Takze zalezi taky na roku vozu.
Neplatilo to nahodou na sedany????
Maikl:Misto toho s tim tematem si mu to po druhe uz mohl napsat kdyz to vis...kazdopadne vychova no chapu