Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přestavba e36
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Sry za OT.
To Olajz: promiň, ale příjde mi hroznej nesmysl přestavovat auto... Máš s tím hromadu práce, vysypeš do toho spoustu peněz a ještě s tím budeš mít hafo problémů to nepočítám to, že s autem nebudeš moct třeba rok jezdit... Prodej TDSo a kup benzíňáka, hotovo, tečka, nejrozumější co můžeš udělat...
Nemyslim to ve zlém...
To Olajz: promiň, ale příjde mi hroznej nesmysl přestavovat auto... Máš s tím hromadu práce, vysypeš do toho spoustu peněz a ještě s tím budeš mít hafo problémů to nepočítám to, že s autem nebudeš moct třeba rok jezdit... Prodej TDSo a kup benzíňáka, hotovo, tečka, nejrozumější co můžeš udělat...
-
Olajz
- Kontaktovat uživatele:
já mám právě 325i se kterou jezdím ale kastle je ko.a v garáži mi stojí celá 325TDS a už nemá motor a předovovku.kastle má najeto jen 121000 a je úplně dobrá.tak proto se na to ptám.jestli s tím bude nějaký větší problém když to tam převodím vše co potřebuju.otázku papírů neřeším... že to bude chvíli stát to mi nevadí mám ještě Audi Coupe se kterým můžu lítat. 
-
HanzE3
- Klubové ID: 1381
- Kontaktovat uživatele:
To možná není taky nejlepší, 36-ka má už ty magnetický( nebo jaký) kody po celý kastli. Nebylo by nejrozumnější to udělat ofiko jako výměnu karoserie???miramax píše:jakkoli to neni legal, tak proste preskladej vsechno z 325i do tdsa a nakonec jednoduse vyrez a prevar vin...nemuze to byt tak slozite, jak je vidno z praxe ceskych zlodeju potazmo bazarniku