Nemáte někdo podobný problém? Při jízdě mi sem tam jakoby zaskřípou zapískají zadní tlumiče jenže když stojím a poskáču po tlumičích tak to nevydá ani zvouček nevím jestli to jde vůbec od tlumičů. Stejný problém má švagr u e34 touring. Je to celkem na hovno když to zní jakoby ste měli krysu v kufru Díky moc
No nevim, taky mi to vrzalo, nebo skřípalo, či jak to nazvat. Vyměnil jsem tlumiče, uložení, silenbloky ramenou a je to cajk, takže u mě to bylo něco ze jmenovaného.
mne to zacalo skripat tiez.
zistil som ze mne to robia dva plasty: oblozenie C stlpika sa trie o plast na zadnu roletu. to vydava ten zvuk. nieco medzi ne dam a uvidime.
doteraz to nerobilo. auto som doviezol z nemecka a nic nevrzgalo. 9mesiacov jazdim po bratislave a zacalo to vrzgat.
pgrno píše:mne to zacalo skripat tiez.
zistil som ze mne to robia dva plasty: oblozenie C stlpika sa trie o plast na zadnu roletu. to vydava ten zvuk. nieco medzi ne dam a uvidime.
doteraz to nerobilo. auto som doviezol z nemecka a nic nevrzgalo. 9mesiacov jazdim po bratislave a zacalo to vrzgat.
... uplne to stejny ... moje auto jezdilo cela leta v nemecku, jak jsem to koupil ani jeden decibel zvuku, ktery tam nepatri ... po 10.000km po ceskych silnicich to pomalu zacina skripat
Me zase vrzal ten plast co je na viku kufru, trel se a nakladaci hranu kufru takze to vrzalo a hlavne drncelo kdyz jsem vjel do diry.. Povolil jsem ty dva srouby na nakladci hrane jak je zácvak na zamek a posunul ho niz a bylo to, ted nic nevrze! Jinak abych nasel co to je nechal jsem se vozit v kufru po meste.... dlouho!