Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problém nevím jak to nazvat
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem auto obul do 17 alu kol a mám pocit že to sedí hůř než na zimních 15 při jízdě po rovné cestě cítím takovou nejistotu a když přejedu nějakou nerovnost tak je to ještě horší mám nové přední ramena a jejich uložení tak nevím co by to mohlo dělat ale připadá mi že to auto neumím vůbec číst jak se chová je to takové divné nevíte co to může být jedná se o e46 1.8 benzín
- bergos
- Klubové ID: 159
co čepy a geometrie?buchtik píše:Tak jsem auto obul do 17 alu kol a mám pocit že to sedí hůř než na zimních 15 při jízdě po rovné cestě cítím takovou nejistotu a když přejedu nějakou nerovnost tak je to ještě horší mám nové přední ramena a jejich uložení tak nevím co by to mohlo dělat ale připadá mi že to auto neumím vůbec číst jak se chová je to takové divné nevíte co to může být jedná se o e46 1.8 benzín
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Taky to může být tím, že ty 15tky si měl na nákým vysokým profilu, takže to tlumilo lépe nerovnosti..Ted máš 17tky počítám gumy 225/45 tak to auto hned stvrdne a může se zdát že to poskakuje.Zkus si zajet na nákej parkáč a udělat pár kliček a uvidíš, že auto sedí jak přibitý..
Jinak ted když vjedeš do nákých vyjetých kolejích, tak ti to bude tahat za volant.To je klasika
Jinak ted když vjedeš do nákých vyjetých kolejích, tak ti to bude tahat za volant.To je klasika

-
- Kontaktovat uživatele:
ale jo s tím jsem počítal ale to auto se chová jinak je fakt že zimní jsem tam měl 195 65 15 a ted tam jsou 225 45 17 kolejích vím že to tahá ale auto po přejezdu nerovností tak uskakuje nevím co s tím bude dělat na dálnci neda se to moc řídit aspon mne to tak připadá při vyšších rychlostech ještě se chystám vyměnit stabilizační tyče na přední nápravě a ta je jinak po GO tak nevím a tlumiče by to snad mohly být to je možná fakt auto má najeto 160 tis
-
- Kontaktovat uživatele:
pak napiš jak se auto chová myslím si že mám něco v prdeli tak snad na to přijdu a tipoval bych to bud na tlumiče nebo ne silentblokyRadim046 píše:Jj to same jsem positoval z přechodu z 15 na 16 po zimě ale jen na chvili než jsem si zvykl a ted mam nachystaný taky 225/45/17 tak to se mám asi na co těšit
-
- Kontaktovat uživatele:
přikláním se také k tomuto názoru, zkus nahustit vepředu 2,3baru, vzadu 2,8baru dle tabulky:Srandik32 píše:Možná blbost ale zkus přifouknout gumy.
http://uloz.to/336183/p3270023vy9.jpg
Také jezdím zima 15ky léto 17ky, když na jaře přezuji na letní tak je to u mě zase pohoda auto krásně sedí, sice je jasné že je tvrdší, ale myslím v rámci možnosti, za to když dávám 15ky na zimu jsem hotovej jak to auto se chová
Ale teď min. týden jsem opět přezul na 17ky a také sem si říkal, že je něco špatně, nějak divně se to chovalo v zatáčkách, nakonec zadní tlumiče v háji, vyměnil jsem je a je zase klid.
Pokud to není u tebe jen nezvyk a máš opravdu nejistotu tak to bude podvozkem, tak na něj bych se zaměřil.
koki: koukám že používáš můj štítek na autě
Jinak já foukám vše na 2.5 předek i zadek

Ale teď min. týden jsem opět přezul na 17ky a také sem si říkal, že je něco špatně, nějak divně se to chovalo v zatáčkách, nakonec zadní tlumiče v háji, vyměnil jsem je a je zase klid.
Pokud to není u tebe jen nezvyk a máš opravdu nejistotu tak to bude podvozkem, tak na něj bych se zaměřil.
koki: koukám že používáš můj štítek na autě

Jinak já foukám vše na 2.5 předek i zadek
- Radim046
- Klubové ID: 563
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám přezuto a musim říct že super.Vubec mi nepřijde že by auto někam tahalo nebo jsem ho musel nahánět po silnici nebo že by to plavalo.Na hrbolech je to nervoznější ale nic hroznýho.Já jsem teda nadšený akorát mi přijdou ty kola na e46 malýbuchtik píše:pak napiš jak se auto chová myslím si že mám něco v prdeli tak snad na to přijdu a tipoval bych to bud na tlumiče nebo ne silentblokyRadim046 píše:Jj to same jsem positoval z přechodu z 15 na 16 po zimě ale jen na chvili než jsem si zvykl a ted mam nachystaný taky 225/45/17 tak to se mám asi na co těšit