mam za to že to má být namontováno v pořadí od chladiče: vrtule, visko, a řemenice pumpy a motor, ale z toho obrázku to vypadá že vrtule je až za visko, tak nevim, poraďte, už sem 3x měnil chladič a nakonec sem přišel že mi to vždy protrhla vrtule... e36 m50b25 92' díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vrtule chlazení
-
Author
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, nevíte jak má být správně nasazená vrtule na visko?? jestli dole ty přesahy lopatek z toho límce mají být směrem k chladiči nebo k motoru? a potom eště mi zmátnul obrázek z ETK: http://bmwfans.info/original/E36/Lim/32 ... l-11_1244/
mam za to že to má být namontováno v pořadí od chladiče: vrtule, visko, a řemenice pumpy a motor, ale z toho obrázku to vypadá že vrtule je až za visko, tak nevim, poraďte, už sem 3x měnil chladič a nakonec sem přišel že mi to vždy protrhla vrtule... e36 m50b25 92' díky