Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Divné chrastění
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar všem. mám problém, vždycky když jedu po menších i větších nerovnostech tak mi něco strašně chrastí na podvozku... příjde mi to jako to bylo kov na kov. myslím si že to je někde ve výfuku, ale za jízdy to těžko odhadnu... opravdu si to jen myslím, ale vejfuk je jinak připevněnej dobře... má s tím někdi zkušenost? když jsem s tím byl na rampě a s vejfukem zakýval tak se nic neozývalo, nejspíš to bylo moc slabé. díky za rady 

-
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
To se mi stalo loni v lete.Sileny rany jakoby od prevodovky.A to sem s tim jel do J.Hradce a zpet domu.Takze sem byl rad kdyz sem prijel a rovnou zajel na jamu.Tam sem zjistil ze se mi mezi katik a tu tepelnou izolaci dostal sutr jako krava a na konci byla izolace vyrvana ze sroubu!Tak se to opravilo a v klidu.Ted se mi zase stalo ze mi zacal rezonovat privesek na klice,ktery sem mel polozeny v krabicce na popelniku.Trvalo to 14 dni nez sem na to prisel

-
- Kontaktovat uživatele:
díky za rady. omrknu to. ale na destičky nebo kryt kotouče to netipuju, myslím že to má něco společného s výfukem. dělá to ať brzdím nebo ne, stačí prostě jen nějaké nerovnosti na vozovce nebo abych jel po dlažbě a už to chrastí... nejdřív prolezu výfuk a pak dyžtak mrknu na ty kotouče.
TO: ELILOBO: když jedu po rovné silnici a brzdím tak to nedělá... dělá to jen při nerovnostech... něco se tam musí klepat a narážet kov na kov podle toho zvuku...
TO: ELILOBO: když jedu po rovné silnici a brzdím tak to nedělá... dělá to jen při nerovnostech... něco se tam musí klepat a narážet kov na kov podle toho zvuku...
-
- Kontaktovat uživatele:
vyskusaj si pritiahnut rucnu brzdu ked pojdes po jamach ci ti to budše robit aj tak...kopxy píše:díky za rady. omrknu to. ale na destičky nebo kryt kotouče to netipuju, myslím že to má něco společného s výfukem. dělá to ať brzdím nebo ne, stačí prostě jen nějaké nerovnosti na vozovce nebo abych jel po dlažbě a už to chrastí... nejdřív prolezu výfuk a pak dyžtak mrknu na ty kotouče.
ak to vtedy prestane tak su to brzdy
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělal krycí plech kotouče nezávisle na dvou autech, na jednom byl povolenej a na druhym vylomenej na jednom místě. Obojí cinkalo při pčejíždění kočičáků 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!