Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 2.5 M50 chcípá při vytáčení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od TUNAK »

Mám problém a už na to nemám nervy...kdysi jsem viměnil svíčky za nové BRISK a auto když jsem ho vytáčel tak jakoby na chvíli chcíplo a pak zas jelo...tak jsem vrátil původní svíčky a OK ted jsem po několika dnech dal dohromady hadici co byla praskla od topeni a vyměnil hadice který byli spuchřelý za funglovky....No a auto prostě se při jízdě zasekává...nejdřív motor teplej jako kráva a chladič studenej...tak sem to odvzdusnil a stejně to blbne, jakmile na plyn šlápnu tak auto na vteřinku chcípne a zase jede...a občas chcípne uplne...poradte... :roll:
elektrik
Klubové ID: 2294

#2 Příspěvek od elektrik »

někde bude blbej dotek...... všechny konektory prostříkat sprejem a skontrolovat kostry kolem motoru. Tohle samé mě dělala mazda 626 a byl a špatná kostra na vztřikování. Mrkni taky na relátko na benzinovou pumpu jestli je ok popř. zkusit jiný.... bude to nějaká prkotina když to dělá jen občas.
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TUNAK »

Já se z toho zbláznim..je takovejch možností čím to může být že si už nevim rady :(
CZAirwolf

#4 Příspěvek od CZAirwolf »

zkontroluj podtlakove hadice a zda ti nekde neuchcava benzin...
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od TUNAK »

CZAirwolf píše:zkontroluj podtlakove hadice a zda ti nekde neuchcava benzin...
vetsina hadic vyměněna za nové...a beznzín nikde necítim...
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od TUNAK »

Tak jsem to byl projet, auto se zahřeje do provozni teploty a kolikrát to nejde vytocit pri prudkym seslapnuti plynu...a kdyz ho pridavam pomalu tak to jde...dela to teda i za studena a kdyz jsem to nastartoval studeny a lehce vytocil tak se ozvalo od motoru takovy asi plechový lupnutí...kontoloval jsem kde co...
Odpovědět