Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Odtrhová lišta na E36
-
shade120l
- Klubové ID: 1466
- Kontaktovat uživatele:
Zkus třeba http://autofam.cz/[/url] tam maj hafec věcí já jsem jí hledal taky ale byla myslím za 2200kč
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ji bude mít Greg na http://www.bmwstyle.cz tak ji bude mít za stejnou cenu jako na e46,má ji za 1299,- což je trochu rozdíl než 2200,- 
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
No tak to je ovšem libová cenovka.. Díky za info! Jdu to sledovat..matal píše:Jestli ji bude mít Greg na http://www.bmwstyle.cz tak ji bude mít za stejnou cenu jako na e46,má ji za 1299,- což je trochu rozdíl než 2200,-
pred chvilkou jsem ji asi jako prvni rozbalil protoze jsem ji objednaval uz mesic dopredu. Ale vezmu to cele poporadku. objednavka byla dva znaky na kapotu haman a odtrhovou hranu na coupe. co bych dal za tu pevnou variantu.Tahle vlnovka nebude to ne. ale kus gumy je trosku zklamal. hlavne zpracovani na koncich jak je guma ,,urizla,,. no snad to nejakej lak spravi aby to vypadalo. A tomu ze to dva prozky peny udrzi na aute verim malo.ale stejne to asi budeme vsichni lepit jeste necim aby se to lehce neukradlo. Zaverem...........polotovar pro kutily. Nastrikat a lepit jeste necim. A SNAD to bude vypadat.
doplnim ze slo o muj druhej obchod s bmwstyle.cz....prvni v poho (radicka M3) ale tentokrat zklamani.
rychlost...........1
baleni.............3 ( packa u znaku ulomena,volne prilozeno k liste)
kvalita znaku.....3-4
SNAZIL JSEM SE O OBJEKTIVNI POSUZOVANI. S listou se to snad poladit da. Znaky veeeeelke zklamani. Talir v riti.
doplnim ze slo o muj druhej obchod s bmwstyle.cz....prvni v poho (radicka M3) ale tentokrat zklamani.
rychlost...........1
kvalita znaku.....3-4
SNAZIL JSEM SE O OBJEKTIVNI POSUZOVANI. S listou se to snad poladit da. Znaky veeeeelke zklamani. Talir v riti.
tak uz jsem vychladl. a vec znovu radne prohledl. vec za dve hodiny vyzkousim na aute ale obavam se ze problem zakonceni jen tak clovek neporesi. A to jsem kutil-mechanik-a nadsenec k tomu. Problem je proste ten ze ten kdo to vyrabi toho ma kilometr a seka to na kusy.Kazdej konec ,,listy,, je proto zkosenej jinak vcetne uhlu. to je to s cim si clovek poradi tezko. A kdyz to budete chtit zbrousit tak riskujete zkraceni listy.coz je v podstate znehodnoceni. Chtelo to objednat tu variantu plast a ne guma 
-
Greg
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
vse co popisujes me mrzi, co se tyka listy problem je v tom ze nemam na cem vyzkouset, tak prodavam co koupim - asi s ti budu muset neco udelat. u list z tvrdeho plastu byl zase problem v tom ze nektere prisly uz pokrivene v baliku a byl pak velky porblem je vubec narovnat, proto jsem u dalsi varky volil radeji tento mekci plst/gumu (nevim co to presne je za matros). co se tyka znaku, tak pokud ti prisly poskozene tak si se mohl ozvat a klidne ti je vymenim za druhe. co se tyka kvality znaku tak nevim v cem je problem? ma snad nejakou vadu? dik za infoboby06 píše: doplnim ze slo o muj druhej obchod s bmwstyle.cz....prvni v poho (radicka M3) ale tentokrat zklamani.
rychlost...........1
kvalita znaku.....3-4