Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vyhřívané sedačky e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
seeraak
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od seeraak »

Nevíte někdo, jestli se dá vykuchat vyhřívání, aníž by to poškodilo sedačku a pak dát do nevyhřívané? :?: ? Díky
Randaal

#2 Příspěvek od Randaal »

vyndat určitě jde, protože se to dá normálně kvůli opravě vyndat a tak..ale nevim jestli nandat do nevyhřívaný, spíš ne, ale to je jen můj názor :-)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Co se šije topení u nás, většinou je to součástí molitanu, který se našívá na kůži, takže si nejsem jist, zda to v E36 je dělané formou vyměných deček, ale pokud je to výměné, myslím že by se dalo nacpat i do netopících sedaček :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
jpavel76

#4 Příspěvek od jpavel76 »

Mě by zajímalo, jestli někdo nedodělával vyhřívání do auta dodatečně. Moje hezčí polovička je v zimě než se auto prohřeje zmrzlá a tím pádem i nevrlá, takže bych si tím šplhnul :-)

Je na to připravená elektrika v základu ? A pokud by se musely měnit celé sedačky - dělaly se vyhřívané i černé látkové ?
HAMANN

#5 Příspěvek od HAMANN »

Mam cerny latkovy a predni mam vyhrivany!
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xdentist »

vyhrivane se delaly snad vsechny druhy a barvy potahu. jinak v zakladu priprava na vyhrev urcite neni... mozna ma nekdo to stesti ze ji ma ale to je ojedinele. na druhou stranu neni tak slozite to propojit,chce to orig tlacitka a konektory. co se tyce vyhrivacich decek,mel jsem rozebranou sedacku rok 97 a tam byla decka vsita primo k latce potahu zespoda tudiz by bez poskozeni sla tezko odstranit a dat ji jinam... ale zas pokud sezenes nove origo nebo nejake neorigo decky tak bude stacit je pod latku polozit a bude to fungovat.
Odpovědět