ahoj scháním někoho na vytáhnutí zadních blatníku z Ostravy nebo okolí dik za info , neměl jste někdo nahodou taky takový problímek kola jsou 18"245/40/18 ale uvažuji pokud to pomuže 245/35/18
kolik si psal ET? 27? by teoreticky stačil 1cm a toho bys možná dosáhl jenom zalisováním vnitřku lemu, ušetřil bys za lak, ten u takhle starejch aut většinou popraská. ALe ruku do ohně za to nedám, poraď se s Markem, kdysi sem mu kvůli tomu taky volal.
edit: aha, ty máš úplně jinou šířku ráfku než sem myslel
Spajky píše:kolik si psal ET? 27? by teoreticky stačil 1cm a toho bys možná dosáhl jenom zalisováním vnitřku lemu, ušetřil bys za lak, ten u takhle starejch aut většinou popraská. ALe ruku do ohně za to nedám, poraď se s Markem, kdysi sem mu kvůli tomu taky volal.
edit: aha, ty máš úplně jinou šířku ráfku než sem myslel
to je správna odpověď hned mi je veseleji šiřka ráfku 9 takže taky dost no uvidím ,s tim lakem trochu počítam ale nechce se mi delat nic drastického ,řezat blatník atd.to by musely jít kola dal do světa
Kamarad kdysi delal nekolik let v srn v pneuservisu a tahali lemy dost casto,tak pisu co mi rikal on. Ja jich tolik nevytahal. Tvrdi,ze lemy se daji vytahat hodne bez popraskani laku,ale lak musi byt ne moc stary aby byl pruzny. I tak se to samozrejme nahrejva. Priklad,prijelo tam i uplne nove bmw,k tomu si koupil poradna kola a chtel je tam dostat. A samozrejme nesmy popraskat lak. U nich musi kola licovat s lemama. Dostali je tam,lak neposkozen,ale prace na cely den. Ale kdyz je stare auto,tak to bez popraskani moc nejde. Vznikaji tam mikroskopicke prasklinky ktere nejsou moc videt a to je spatne. Kdo rika ze ne,je to blbost,jen to neni moc videt,skoro vubec. Mozna jen kdyz je to nasponovany to valcovackou. Postupem casu-koroze. U starsich aut doporucuje pak znovu lakovat.
CZAirwolf píše:
9J pri 20-26 (ted nevim kolik mam vzadu) rozhodne na trojku jde Pokud nechces tahat lemy, tak je zkus zatejpovat
no čéče já mám 8čky ráfky, ET38, 225/40 gumy a vzadu mám tak 1-1,5cm mezi lemem a gumou měl sem tam 2cm podložky, tzn. JAKOBY ET18 a musely bohužel pryč
CZAirwolf píše:
9J pri 20-26 (ted nevim kolik mam vzadu) rozhodne na trojku jde Pokud nechces tahat lemy, tak je zkus zatejpovat
no čéče já mám 8čky ráfky, ET38, 225/40 gumy a vzadu mám tak 1-1,5cm mezi lemem a gumou měl sem tam 2cm podložky, tzn. JAKOBY ET18 a musely bohužel pryč
Ja mam 235/40 gumy vzadu, mezi lemem normalne clovek ztezka prostrci prsty (pokud je ma hubenejsi)...Se na to prijed do Prahy podivat