Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 cabrio zastavuje se střecha
Az na to, ze tam je nejmene jedna ridici jednotka pro strechu...Bohhy píše:No ono vlastne u strechy e36 cabria neni co by se moc v elektrice posralo, tam muzou bejt spatny koncaky, nejaky kloubky a nebo ty gumy co ji stahujou k dobe, jinak nic vic
Pete: Zde mi potvrdili, ze to delaji... http://www.bmw.amtmobil.cz/BMW/com/en/i ... wband.html
-
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale nerikej mi ze se zrovna podela RJ, ja bych zacal od toho nejjednodusiho a nejlevnejsiho. promazat, prihnout koncaky a podobneCZAirwolf píše:Az na to, ze tam je nejmene jedna ridici jednotka pro strechu...Bohhy píše:No ono vlastne u strechy e36 cabria neni co by se moc v elektrice posralo, tam muzou bejt spatny koncaky, nejaky kloubky a nebo ty gumy co ji stahujou k dobe, jinak nic vic
Pete: Zde mi potvrdili, ze to delaji... http://www.bmw.amtmobil.cz/BMW/com/en/i ... wband.html
-
Udelaji ti to v kazdym servise BMW.. Mel jsem podobny problem, ze se mi strecha nekdy zasekla a ne vzdfy ve stejne poloze.. Ptal jsem se v BMW a rekli mi, ze pokud to chci seridit tak tam musim auto nechat na den, ze je s tim srani a mrte prace a pak mi rekli taky, ze by za to chteli 10.000
tak jsem jim rekl, ze na to seru.. Vzdycky totiz stacilo odpojit baterku a slo to dal v pohode.. Nakonec jsem na to prisel sam co to je.. Bylo to spatnym zamkem na viku kufru padz ten se pri sundavani a nandavani strechy zamkne a kdyz ne tak se strecha automaticky zastavi.. Myslel jsem si, ze to staci delat tim odpojenim baterky, ale nalkonec se ukazalo ze stacilo zabouchnout viko kufru
a jakmile jsem na to prisel, ze je to tim zamkem tak se vymenil a v pohode
Jemu se vzdycky zastavi ve stejne poloze

Jemu se vzdycky zastavi ve stejne poloze

los-puntos: viko strechy (resp. spis cela strecha) by nemela byt schopna pohybu, pokud je otevreny kufr - s tim souhlasim...zajistuje to pojistka cislo 8., pokud se nepletu. A kazdy servis bohuzel strechu neservisuje, ten ve Strasnicich (kde jsem to chtel dat k Hanisovi), to nedela
Tak jsem musel hledat jinde.

-
-
-
- Klubové ID: 1167
Dík za odkaz, ale asi jsi se preklepl, nejde otevrítCZAirwolf píše:Az na to, ze tam je nejmene jedna ridici jednotka pro strechu...Bohhy píše:No ono vlastne u strechy e36 cabria neni co by se moc v elektrice posralo, tam muzou bejt spatny koncaky, nejaky kloubky a nebo ty gumy co ji stahujou k dobe, jinak nic vic

-
-
- Klubové ID: 1661
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobnej problém,ale u mě to bude nejspíš tím,že motor systemu je už slabej.Po otevření kastlíku se do něj začne zandavat zadní část a přední čast střechy kousek spadne domlú a celá střecha se natáhne,člověk tomu musí v tu chvíli trochu pomoc a už jde.
Tak mě napadlo jestli je možný,že jsoumalo nátáhlý lanka jak jste tady psali?
To mas skoro stejny problem jako ja...po otevreni kastle mi spadne predni cast strechy, akorat me spadne kompletne do pozice po odaretovani strechy. Muzes mit natahle lanko, nebo je nekde vypadle atd...Kazdopadne bez pripravku se clovek do strechy asi nedostane a nejak nevim, jak vyhledat na netu tyhle opravy...v nemeckem TISu se rozhodne neorientujiQido píše:Mám podobnej problém,ale u mě to bude nejspíš tím,že motor systemu je už slabej.Po otevření kastlíku se do něj začne zandavat zadní část a přední čast střechy kousek spadne domlú a celá střecha se natáhne,člověk tomu musí v tu chvíli trochu pomoc a už jde.

-
- Klubové ID: 1661
- Kontaktovat uživatele:
já bych řek,že to bude mechanický(lanka) a nebo jak jsem psal únava motoru,mám přece jenom rok 95. Stejně se chystám k BMW dealerovi,tak uvidim co mi na to řekne.
A když už jsem narazil na kabrioleťáka,nevíš jak jsou přidělaný ty malý plasty na strnách,který kryjou panty a mechanismus střechy? Jsou tam očka na lanka atd.,zkoušel jsem několik možností,ale nikdy to bylo ono.
A když už jsem narazil na kabrioleťáka,nevíš jak jsou přidělaný ty malý plasty na strnách,který kryjou panty a mechanismus střechy? Jsou tam očka na lanka atd.,zkoušel jsem několik možností,ale nikdy to bylo ono.
-
Ahoj, tak to mě trápí takyQido píše:Mám podobnej problém,ale u mě to bude nejspíš tím,že motor systemu je už slabej.Po otevření kastlíku se do něj začne zandavat zadní část a přední čast střechy kousek spadne domlú a celá střecha se natáhne,člověk tomu musí v tu chvíli trochu pomoc a už jde.