co spalanej origo zesilovač vzadu ? me se v nem neco spalilo a zasiloval i kdyz bylo auto vypnuty a zamceny a za pul dne byla baterka v pr.... zkus z neho vyndat pojistku a uvidis ... teda pokud tam neakej mas .... u podobnej problem resil prave zesilovac
atimen píše:co spalanej origo zesilovač vzadu ? me se v nem neco spalilo a zasiloval i kdyz bylo auto vypnuty a zamceny a za pul dne byla baterka v pr.... zkus z neho vyndat pojistku a uvidis ... teda pokud tam neakej mas .... u podobnej problem resil prave zesilovac
v 15.00 hodin jsem tam dal nabitou a ve 20.00hodin už nenastartuju a to tam je 95Ah 760A
tak jsem to nemyslel
chtělo by to multimetr a změřit kolik máš odběr v klidu, když jsou všechny spotřebiče vyplé jako když auto zamkneš a odejdeš, může se stát že odběr bude dobrý, čili je baterka v řiti, nebo odběr bude velký a pak budeš vyndávat jednu pojistku po druhém a až najednou spadne na požadovaný odběr tak budeš vědět která větev to dělá, ale tím že mi řekneš v kolik si ji tam dal a v kolik byla vybitá tím moc nezjistíme
v 15.00 hodin jsem tam dal nabitou a ve 20.00hodin už nenastartuju a to tam je 95Ah 760A
tak jsem to nemyslel
chtělo by to multimetr a změřit kolik máš odběr v klidu, když jsou všechny spotřebiče vyplé jako když auto zamkneš a odejdeš, může se stát že odběr bude dobrý, čili je baterka v řiti, nebo odběr bude velký a pak budeš vyndávat jednu pojistku po druhém a až najednou spadne na požadovaný odběr tak budeš vědět která větev to dělá, ale tím že mi řekneš v kolik si ji tam dal a v kolik byla vybitá tím moc nezjistíme
já myslel ,zítra si někde vypujčím multimetr a zkusim to,dík a kolik je tak normální odběr
hotovo,odstraněno,velice děkuji klubákovi s nickem all,ochotně ráno přijel a pomohl odstranit závadu,jak píše,bylo to odmražování zámku u dveří řidiče.DIKY všem