Zdravim, shanim ted e46 320d a az jsem po urputnem shaneni nasel konecne neco, co by stalo za to, tak jsem se v jedne recenzi docetl, ze nebrat e46 s 2,0d motorem do 03/2001 protoze az tehdy zacali delat motor M47N ktery ma teprve common rail coz ma vliv jak na kultivovanost, tak na vstriky, ...
Udajne se taky na tom starsim motoru docela kazi vstriky, rychle opotrebeni turba, selhava chlazeni, propaluji se tesneni pod hlavou, selhava rotacni cerpadlo, nepravidelny chod motoru, ... a proste to neni ono co by melo byt, tak ted hodne vaham.
Penize na auto z r. 02 nejsou, tak premyslim, jestli to vzit nebo radeji vymenit jiny, benzinovy motor, nebo z toho nemit az takovy strach.
Jake mate nazory, zkusenosti s timto motorem, ... Co treba rozvodak? Ma M47 retez, nebo jen remen?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 320d do 03/2001
-
-
- Kontaktovat uživatele:
tady je něco z podobného tématu
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
jinak já bych šel do toho dvoulitrového dieslu asi jedině po tom faceliftu - dle mého lepší ještě chvilku počkat, našetřit...
Pomineme-li náklady na opravy, kde hlavně záleží na tom, jaký konkrétní kus člověk koupí, tak s ohledem již na zmíněné chování,projev a výkon motoru vítězí facelift.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
jinak já bych šel do toho dvoulitrového dieslu asi jedině po tom faceliftu - dle mého lepší ještě chvilku počkat, našetřit...
Pomineme-li náklady na opravy, kde hlavně záleží na tom, jaký konkrétní kus člověk koupí, tak s ohledem již na zmíněné chování,projev a výkon motoru vítězí facelift.
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
Záleží na jaké auto narazíš...Já mám 320d r.v.99, najezdím toho fakt hodně a neměl sem s tím žádný problém...Už má najeto těsně pod 200 a měnil jsem jen brzdy...Záleží jak jezdil předchozí majitel, jak auto udržoval atd. Četl jsem milion názorů na to, že 320d před faceliftem nebrat, ale já bych na to své nedal dopustit...