Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Anténa-ploutev
-
starML
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Tohle je opravdu jen "doplněk" k vozu 5" asi od 2004. Už hodně dávno, cca 3 roky, mají vozy BMW "páskovou" anténu někde ukrytou. Vlastní přívod k rádiu je dlouhý asi 25cm. Takže originál Ti na střešní "žraločí ploutev" stejně nedosáhne. Pokud potřebuješ novou anténu pošli mi SZ. A tu "ploutev" si klidně kup a nalep ji kam chceš - ale anténa to není. My totiž ty antény pro BMW vyrábíme !! Hawe fun NY 2008 
Je to ukostřený tím šroubem do střechy.JaraX píše:a to se jako zemní přes to stínení koaxu?Vlasta píše:Napájení zesilovače, aby to aspoň trochu fungovalo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
PPetr
- Kontaktovat uživatele:
No tohle by se mi celkem hodilo, jenom nevim jestli neni lepší original co je na sedanu. Nevíte někdo jestli je ten original taky jako antena???
Mě totiž při couvání do garaže se začli zavírat vrata a utrhlo mi to antenu. Ani nevím jestli ji tam mam kvůli navi a nebo gsm. Mám tam kolem pomačkanej plech a ta ploutev by to pěkně zakryla.
Zkusim sem hodit fotku, ale nevim jestli to pujde když mam omezene členství
[/img]
Mě totiž při couvání do garaže se začli zavírat vrata a utrhlo mi to antenu. Ani nevím jestli ji tam mam kvůli navi a nebo gsm. Mám tam kolem pomačkanej plech a ta ploutev by to pěkně zakryla.
Zkusim sem hodit fotku, ale nevim jestli to pujde když mam omezene členství
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
zkus to pres http://www.ukazto.com