Mám je na sedanu a uprostřed mám ještě 2 malé diody..kroužky svítí pěkně bíle(néé žlutě) a na boku je prostor ještě pro parkovačku žárovku(mám tam bílou a vypadá to pěkně)...můžu jen doporučit..
od Hella stoji stejne pokud jsou bez Xenonu Delaji se chrom provedeni nebo cerne. Btw. koukni se do nabidky, obcas jsem je tu inzeroval i s kontaktem na dotycneho frajera co je prodava (ja mu sem pouze vkladam obcas inzerat, NEJSEM PRODEJCE!!!). Jinak se daji poridit vcetne Xenonu
Kamaradi je maj a pohoda, jen si musis prehazet draty, dost casto v tech konektorech nejsou spravne. A urcite bych volil s cernym stredem, ty chromy vypadaj jak od kolotocu
Bohhy píše:Kamaradi je maj a pohoda, jen si musis prehazet draty, dost casto v tech konektorech nejsou spravne. A urcite bych volil s cernym stredem, ty chromy vypadaj jak od kolotocu
Přesně tak, ty chromy tak na stříbrný nebo světlý auto, taky mám ty černé ale mám odpojené ty diody oprostřed a pozičky v rozích (vůbec se mi to nelíbilo), no prostě jako obrysovky mi svítí jen AE.
DOEMIXXX píše:od Hella stoji stejne pokud jsou bez Xenonu Delaji se chrom provedeni nebo cerne. Btw. koukni se do nabidky, obcas jsem je tu inzeroval i s kontaktem na dotycneho frajera co je prodava (ja mu sem pouze vkladam obcas inzerat, NEJSEM PRODEJCE!!!). Jinak se daji poridit vcetne Xenonu
Dival sem se a nabizis za 9500 tyto o kterych je tu zminka jsou za 4500 takze cena 2x takova nicmene za ty helly je to myslim pekna cena.
maji ty depo el. serizovani svetel? Asi ne ze? Jeste se chci zeptat jak je to u tech FK apod. se serizovanim el. neni urcite a da se aspon rucne seridit? Znamy nekomu nejake podobne montoval a rikal ze co se tyce serizovani je to katastrofa...
Tomas8409 píše:ty depa už nemají možnost štelování motorkem... ale jinak jsou dobré.
Počkat, jakto že nemaj? Měl sem za to, že se tam dole vyhodí ta záslepka setjně jak u In.PRO světel a hodí se tam motorek z orig. světel a vše funguje.. Ted sem teda trochu zmatenej...