EDIT: Klíček se sekl v poloze II - elektrika v palubní desce,vyzkoušel sem všechny 4 klíče...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém se zámkem volantu - protáčí se
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Stala se mi nemilá věc,seknul se mi zámek zapalování,klíč se v něm buď protáčí nebo se sekne,měl sem podezření na spínačku,ale po rozebrání sem zjistil, že spínačka je naprosto OK a problém je někde v zámku,jenže nevím,jak ho z toho kovového odlitku,co je na tyčí řízení vyndat,myslím,že je to jeden monolit,takže ho nerozeberu - zámek nevyndám...doslechl jsem se ale,že zámek se dá v jedné poloze klíče vyndat,jenže jak si mám poradit,když klíč se buď sekne nebo se protáčí,že...všiml jsem si ale,že přímo na zámku na kraji je vyřiznut malý otvor,na co ten je? Bohužel sem neměl v garáži zrovna nic tak maličkýho co by do něj šlo strčit a od té doby sem neměl čas se na to podívat,tak se radši zeptám tady,snad jste moudřejší 
EDIT: Klíček se sekl v poloze II - elektrika v palubní desce,vyzkoušel sem všechny 4 klíče...
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Jo,už sem zjistil,že to slouží na vytahování zámku,pokud je ale klíč v poloze IMaikl píše:myslis jako ze tam je mala dirka..?
to by mohlo slouzit na odjisteni pojistky pri vytahovani v, jak pises, urcity poloze..
asi sem ti moc neporadil, ale zkus to nejak vyzkouset..
EDIT: Klíček se sekl v poloze II,to jest elektrika v palubní desce,samozřejmě sem zkoušel 4 klíče,všechno stejné...