Předem děkuji za všechny rady
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Automaticka klimatizace v BMW 318is cabrio E36
-
John112
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych poradit, kde muže bych chyba když se za jízdy sama vypne automaticka klimatizace v E36 318is cabrio
. Rok vyroby 1996. Po nastartováni normálně naběhne a pak z ničeho nic přestane reagovat (někdy se nevypne vůbec, ale někdy třeba hned po 5 min.). Můžete mačkat na jakékoliv tlačítka, ale prostě nereaguje. Jakmile se klimatizece "zasekne" tak se musí vypnou a znovu nastartovat motor a to je na dálnici při 35°C dost nepřijemný
. Auto neni moje ale jednoho kamaráda.
Coz je tedy zajimave, ale stejne problem - US verze asi bude chtit neskutecneho papirovani a UK verze zase komplet prestavbu nalevo...PET77 píše:ale prdlajs, v USA zcela bezne (a dokonce i s automatem)...CZAirwolf píše:pouze jako prestavba...by me zajimalo, jak to jezdi...
stejne jako napr. verze jen pro UK - e36 323i cabrio...
Castro> jj taky jsem planoval koupit 1,8 a prestavet na iS...nakonec jsem ziskal 6R
Na 99% je to tento problem:John112 píše:Potřeboval bych poradit, kde muže bych chyba když se za jízdy sama vypne automaticka klimatizace v E36 318is cabrio. Rok vyroby 1996. Po nastartováni normálně naběhne a pak z ničeho nic přestane reagovat (někdy se nevypne vůbec, ale někdy třeba hned po 5 min.). Můžete mačkat na jakékoliv tlačítka, ale prostě nereaguje. Jakmile se klimatizece "zasekne" tak se musí vypnou a znovu nastartovat motor a to je na dálnici při 35°C dost nepřijemný
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=10814
Nedavno jsem sem vkladal i odkaz na navod na opravu.
-
John112
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Díky za ten odkaz, alespoň to nebudu muset hledat.wacc píše:Na 99% je to tento problem:John112 píše:Potřeboval bych poradit, kde muže bych chyba když se za jízdy sama vypne automaticka klimatizace v E36 318is cabrio. Rok vyroby 1996. Po nastartováni normálně naběhne a pak z ničeho nic přestane reagovat (někdy se nevypne vůbec, ale někdy třeba hned po 5 min.). Můžete mačkat na jakékoliv tlačítka, ale prostě nereaguje. Jakmile se klimatizece "zasekne" tak se musí vypnou a znovu nastartovat motor a to je na dálnici při 35°C dost nepřijemný
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=10814
Nedavno jsem sem vkladal i odkaz na navod na opravu.

a vpravo Killca