Čau kluci, chtěl bych vás poprosit o radu ohledně opravy brzd.
Přidírají se mi brzd. pístky, takže se mi prohřívají kola. Je jasná výměna třmenů nebo se dá sehnat jen těsnící kroužek a prachovka na pístek? Díky předem za odpovědi, moc mi to pomůže. Třmen cca 2500,-
trotl píše:Čau kluci, chtěl bych vás poprosit o radu ohledně opravy brzd.
Přidírají se mi brzd. pístky, takže se mi prohřívají kola. Je jasná výměna třmenů nebo se dá sehnat jen těsnící kroužek a prachovka na pístek? Díky předem za odpovědi, moc mi to pomůže. Třmen cca 2500,-
Normálně to koupíš!Rozeber to pořádne vyčisti a prohlédni pístek jestli není rezavý.Případně dej nový.Pak namazaž speciální vazelínou a smontuj
myslim ze bmw prodava opravnou sadu na trmeny pokud si na to sam netroufnes jsou firmy co trmeny kompletne rozeberou vycisti a proste vsechno udelaji ,cena tusim kolem 1000kc za trmen.
bmwfil píše:Zas jeden, co koupil za všechny peníze 330d a teď nemá na servis
Zas jeden co nesmyslně komentuje....
me to treba taky zajima, myslim ze rozebrat a vycistit to zvladne manualne zrucnej clovek, pokud ne, da to servisu na vycisteni. Proc hned kupovat novy?
tds píše:protože brzdy jsou brzdy! a laborování s nimy se nevyplácí.jestli dáš 3 litry za vyčištění nebo 6 za nové tak se není o čem bavit.nové!
no to je zase hovadina...Proc asi ty opravarenske sady delaj Laborovani Jake laborovani,tohle je bezna oprava chytraku Jedine co me zarazi je ze to je potrebu uz u e46...Fakt je ten ze jsem to uz zazil i u utopenyho pasatu z 2005...
tds píše:protože brzdy jsou brzdy! a laborování s nimy se nevyplácí.jestli dáš 3 litry za vyčištění nebo 6 za nové tak se není o čem bavit.nové!
no to je zase hovadina...Proc asi ty opravarenske sady delaj Laborovani Jake laborovani,tohle je bezna oprava chytraku Jedine co me zarazi je ze to je potrebu uz u e46...Fakt je ten ze jsem to uz zazil i u utopenyho pasatu z 2005...
Díval jsem se na to, a na LP a PZ je prasklá prachovka, takže se tam dostal bordel. Ale když už to budu dělat tak všechny 4. Jinak kluci díky moc za odpovědi